Fotografie

Zakelijke fotografie Nijmegen

Een perfecte eerste indruk bij jouw doelgroep maak je met de juiste foto's. Door te kiezen voor een zakelijke fotograaf die snapt wat jouw image onderscheidend maakt, verlaag je de drempel om contact op te nemen.
Zakelijk portret Zakelijk portret Zakelijk portret

Zakelijke fotografie Nijmegen

Dé zakelijke fotograaf

 

Voor de zakelijke fotografie van je bedrijf wilt je natuurlijk een fotograaf met een specialisatie voor het fotograferen van bedrijven. MUPH Branding Photography werkt al meer dan zes jaar uitsluitend voor bedrijven, ondernemers en instellingen in de regio Nijmegen, Land van Cuijk, Boxmeer, Uden en Arnhem. Zakelijke fotografie wordt dan ook steeds belangrijker voor bedrijven, omdat (mogelijke) klanten zich steeds meer online oriënteren. Zakelijke foto's zorgen dan voor de belangrijke eerste indruk en verlagen de drempel om contact op te nemen.  

Bekijk ons portfolio

Zakelijke fotografie voor websites 

 

Je website is natuurlijk het online visitekaartje voor je bedrijf. Zakelijke fotografie speelt een grote rol bij de beslissing of bezoekers contact opnemen met je bedrijf of toch nog even verder kijken. Het is dan ook erg belangrijk dat je zakelijke foto's jouw bedrijf perfect in beeld brengen. MUPH werkt samen met meerdere erkende webbureaus, waardoor zij precies welke foto's er nodig zijn om een website succesvol te maken. Bij zakelijke fotografie voor websites is bijvoorbeeld van belang dat er rekening wordt gehouden met de verschillende resoluties, het design van de website en hoe de zakelijke foto's er op mobiel en tablet eruit komen te zien. Designers van website gebruiken steeds meer grote foto's, met als gevolg dat de kwaliteit van de fotografie écht het verschil maakt. Met onze kennis en ervaring weten wij hoe we ook voor jouw bedrijf het meeste uit de zakelijke fotografie voor jouw website kunnen halen, zodat jij je nieuwe website vol trots aan iedereen wilt laten zien!

Onderscheidend image door zakelijke fotografie

 

Het liefst wil je dat klanten bewust voor jou kiezen en niet voor je prijs. Dat heeft alles te maken met de manier waarop je doelgroep jouw bedrijf ziet, in andere woorden; dat is jouw image! Zakelijke fotografie heeft veel invloed op de manier waarop jouw mogelijke klanten naar je kijken. De juiste fotografie vertelt hen namelijk waar je bedrijf voor staat en wat de visie is van de mensen die voor het bedrijf werken. MUPH Branding Photography is juist gespecialiseerd in het zakelijk fotograferen van bedrijven waarvoor een onderscheidend imago belangrijk is. Dit wordt ook wel visual branding genoemd, wat een mooi woord is voor het vertellen van jouw verhaal door middel van beeld. 

Er zijn dan ook tal van redenen waarom het belangrijk is om voor de juiste zakelijke fotograaf te kiezen:

  • Zakelijke fotografie maakt een betere eerste indruk bij je doelgroep
  • Met foto's bepaal jij hoe jouw klanten naar je bedrijf kijken
  • Je website oogt professioneler met je eigen zakelijke foto's in plaats van stockfoto's
  • Een zakelijk fotograaf kan snel zien wat jouw bedrijf uniek maakt en dit vertalen naar sprekende beelden

Bent u op zoek naar zakelijke fotografie voor jouw bedrijf, onderneming of instelling in de regio Nijmegen, Land van Cuijk, Boxmeer, Uden of Arnhem? Neem dan nu vrijblijvend contact op met Leonie van der Locht-Huijbers, bij MUPH verantwoordelijk voor de zakelijke fotografie. Zij kan in een persoonlijk gesprek vertellen wat zakelijke fotografie specifiek voor jouw bedrijf kan betekenen. 

Neem contact op

meer MUPH