Zakelijk portret Zakelijk portret Zakelijk portret
Make-up Workshop voor 2-5 personen
vanaf € 50,00

Deze make-up workshop van 2 tot 5 personen is voor kleinere groepen die graag samen een leuke middag willen hebben maar ook veel willen leren. De workshop zit tussen de grote groep workshop en de privé make-up workshop in. Van een mooie dagmake-up tot een chique feestmake-up, stap voor stap leren we je alle kneepjes van make-up. Natuurlijk is geen één gezicht hetzelfde, dus geven we je persoonlijke tips, vertellen we over de trends, leren we je de do and don'ts en geven we je antwoord op je vragen. Altijd al meer willen weten over make-up en ben je op zoek naar een leuk uitje met je moeder, zus of vriendin? Dan is onze make-up workshops van 2,5 tot 3 uur iets voor jullie!

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor je vriendin, zus of moeder en lijkt het je leuk om samen een workshop te doen, dan is deze workshop iets voor jullie. We komen naar jullie toe en zorgen voor spiegeltjes, kwasten en make-up en jij zorgt voor een lange tafel, licht en wat lekkers. Als je het liever niet thuis doet kan het ook bij ons. Natuurlijk vragen we of jullie ook je eigen make-up en miskopen meenemen, zodat we je kunnen laten zien dat je ze vaak toch nog op een andere manier goed kan gebruiken. Zo maken we er een leuke en leerzame middag of avond van! 

  • Bij 5 personen € 50,00 p.p.
  • Bij 4 personen € 60,00 p.p.
  • Bij 3 personen € 70,00 p.p.
  • Bij 2 personen € 80,00 p.p.
  • Alle make-up die MUPH meeneemt is ook te koop 
  • Reiskosten € 0,19 p.km. vanaf Nijmegen

Charlotte Broeder: "Het was een gezellig en leerzame middag. Leonie is erg deskundig!"  

Marije Strijtveen: "Ik vond het super geslaagd en de anderen ook! We waren heel erg tevreden en ik vond het persoonlijk ook heel leuk hoe je het aanpakte! Iedereen heeft veel geleerd!"   

Linda Sweering: "Van begin tot het einde was de make-up workshop fantastisch!! Leonie, wat ben je kundig, attent en wat kun je je goed verplaatsen in wat de ander wil! Dank je wel!!" 

* Prijzen zijn inclusief BTW. De prijs is gebaseerd op een groep van 2 tot 5 personen. Zie hierboven wat de extra opties kunnen zijn met de daarbij behorende kosten. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor jouw wensen.

Boek een workshop

meer MUPH