Workshops /

Privé make-up workshop

This is your time to shine

Het liefst wil je natuurlijk elke dag stralen. Met een privé make-up workshop van MUPH krijg je alle persoonlijke tips over verschillende technieken die bij jou passen, de do & don’ts en leren we je kijken naar jouw gezicht en de make-up die daarbij past. Een leerzaam dagdeel en natuurlijk ook heel gezellig.
Zakelijk portret Zakelijk portret Zakelijk portret
Privé make-up workshop
vanaf € 90,00 *

Wil je nu eens echt weten wat jou het beste staat, waar je op moet letten en hou je van persoonlijke aandacht? Dan is onze privé make-up workshop iets voor jou. We leggen je stap voor stap uit wat bij je past en hoe je het zelf kan doen, van naturel make-up tot feestmake-up. Op de ene kant doen we het voor en op de andere kant doe jij het na. We geven tips, vertellen over de trends, leren je de do and don'ts en geven antwoord op al je vragen. Een privé make-up workshop duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur. Alles wat we vertellen en gebruiken kun je opschrijven op een daarvoor ontworpen boekje, zodat je alles nog eens rustig na kan lezen. Natuurlijk vragen we of je ook je eigen make-up en miskopen mee kan nemen, zodat we je kunnen laten zien dat je ze vaak toch nog op een andere manier goed kan gebruiken. Eventueel is deze workshop ook te combineren met een privé haar workshop. 

  • Alle make-up die MUPH gebruikt is ook te koop
  • Reiskosten € 0,19 p.km. vanaf Nijmegen

Rina Stuij: "Je bent erg spontaan en hebt veel kennis die je op een leuke, persoonlijke manier over brengt. Het viel me op dat je insteek bijzonder klantgericht is en je de workshop volledig afstemt op je klant, dit vond ik erg prettig. En je hebt me verbaasd met de mogelijkheden die bij mijn huidtype en gezicht passen, dankjewel."

Suzanne van Emden: "Creatief + zeer enthousiast! De combinatie van vakkennis en geduld maakt haar zeer prettig om mee te werken! Ze maakt op natuurlijke wijze een verbinding tussen de binnen + buitenkant." 

Ada: "Ik kreeg van de week zo’n leuke reactie van mijn klant, 'Ik zie iets aan u, er is iets anders. U ziet er goed uit!’. De workshop werpt zijn vruchten af."

* Prijzen zijn inclusief BTW. De prijs is gebaseerd op een workshop van 2,5 - 3 uur aan huis binnen Nijmegen. Zie hierboven wat de extra opties kunnen zijn met de daarbij behorende kosten. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor jouw wensen.

Boek een workshop

meer MUPH