Workshops /

Make-up workshop

A day with lipstick is better

Natuurlijk wil je het liefst elke dag stralen. Met een visagieworkshop van MUPH krijg je alle tips over technieken, do & don’t en leren we je kijken naar jouw gezicht en de make-up die daarbij past. Leuk om te leren, maar natuurlijk vooral ook heel erg gezellig. Gewoon als uitje met je vriendinnen en natuurlijk ook erg geschikt voor een vrijgezellenfeest.
Zakelijk portret Zakelijk portret Zakelijk portret
Workshop make-up vanaf 6 personen
vanaf € 35,00 * 

Van een mooie dagmake-up tot een chique feestmake-up, stap voor stap leren we je alle kneepjes van make-up. Natuurlijk is geen één gezicht hetzelfde, dus geven we je persoonlijke tips, vertellen we over de trends, leren we je de do and don'ts en geven we je antwoord op je vragen. Altijd al meer willen weten over make-up en ben je op zoek naar een leuk uitje met je vriendinnen? Dan is onze make-up workshops van 2,5 tot 3 uur iets voor jullie! Bij een groep van 6 mensen zijn de kosten € 35,00 p.p.

Organiseer je een vriendinnen avond, feestje of vrijgezellenfeest? Vanaf 6 tot 11 personen komen we graag naar jullie toe. Wij zorgen voor spiegeltjes, kwasten en make-up en jij zorgt voor een lange tafel, licht en wat lekkers. Natuurlijk vragen we of jullie ook je eigen make-up en miskopen meenemen, zodat we je kunnen laten zien dat je ze vaak toch nog op een andere manier goed kan gebruiken. Zo maken we er een leuke en leerzame middag of avond van!

  • Alle make-up die MUPH meeneemt is ook te koop 
  • Reiskosten € 0,19 p.km. vanaf Nijmegen
  • Bij 5 personen of minder zie onze workshop voor 2-5 personen. Vanaf € 45,00 p.p.

 

Caroline Willems: "Leerzaam en ook nog eens gezellig!"

Marieke Hendriks: "Wij hebben er van genoten!!! Bedankt voor alle tips en we zijn heeeel benieuwd naar het eindresultaat van de foto's!!" 

Alja Hattink: "We vonden het superleuk allemaal en zaten hier nog tot half 12...... en ja hoor, we hebben veel geleerd! Heel erg bedankt, je hebt het heel goed gedaan!"

Marieke van der Schouw: "Hele leuke, leerzame en gezellige workshop gehad! Leonie neemt echt de tijd voor iedereen en kijkt per persoon wat bij je past. Heel kundig en individueel advies en ze maakt iedereen enthousiast om hier zelf verder mee aan de slag te gaan. Zeker een aanrader om met een groep meiden te doen! Bedankt voor de leuke middag!"

Karien Bentvelsen: "Het was super Leonie, geweldige middag gehad"

Esther Zandsteeg: "Een echte aanrader!"

Jolanda van Grunderbeek: "Geweldige workshop gehad! Heel veel kunnen leren. Leonie nam rustig de tijd om iedereen te analyseren en van juiste makeup te voorzien. Ook al liepen we uit, er werd niets overhaast. Buiten dat hebben we ook veel plezier gehad. Het resultaat van deze workshop: 6 prachtige dames met een grote lach op het gezicht! Echt een top ervaring! Bedankt!"* Prijzen zijn inclusief BTW. De prijs is gebaseerd op een groep van 6 personen. Zie hierboven wat de extra opties kunnen zijn met de daarbij behorende kosten. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor jouw wensen.

Boek een workshop

meer MUPH