Workshops /

Bedrijfsfotografie workshop

Focus on what matters

Of je nu al jaren foto's maakt of nog nooit een camera aangeraakt hebt, er zijn vaak heel veel vragen. Met onze ervaring in verschillende fotografie disciplines helpen we je graag met een op maat gemaakt bedrijfsfotografieworkshop. Of het nu om locatiefotografie gaat of een fotoshoot in studio opstelling, van het begin tot eind helpen we je graag op weg.
Zakelijk portret Zakelijk portret Zakelijk portret
Fotografie workshop voor ondernemers
vanaf € 395,00 *

Deze fotografie workshop is samen gesteld voor ondernemers die meer met fotografie willen doen of hun uitgebreide compact camera of spiegelreflex altijd in de kast hebben liggen. In de workshop combineren we visuele communicatie met techniek en een praktijk gedeelte. We leggen je de basis van de handmatige fotografie uit aan de hand van een digitaal magazine wat we hiervoor ontwikkeld hebben. Je leert zelf je sluitertijd, diafragma en iso in te stellen. Wat de effecten daarvan zijn en welke voor jouw fotografie het belangrijkste zijn. 

We geven je handvaten die passen bij jouw fotografie. Zodat je die er de volgende keer naast je kan houden als je zelf de foto's gaat maken. Tijdens de workshop testen we je kennis in de praktijk. We komen naar jouw werkplek toe om te laten zien hoe je het in jouw werkplaats realiseert.

Na de fotografie workshop heb je nog 1 uur gratis vragen stellen, foto's voorleggen of opnieuw iets uitleggen tot je beschikking. Ben jij deze persoon of heb jij iemand in dienst die dit perfect kan leren om jouw bedrijf in de spotlight te zetten? Neem dan contact met ons op en we stellen graag een workshop voor je samen. 

  • Advies bij aankoop producten € 65,00 per uur
  • Hulp na de workshop € 75,00 per uur
  • Fotografie workshop voor 2 personen + € 75,00 (de workshop duurt dan 1 uur langer)
  • Reiskosten € 0,19 p.km. vanaf Nijmegen 

Leticia en Rilana - MOA Interieur & Styling: "Om voor ons eigen bedrijf MOA Interieur & Styling, onze projecten goed in beeld te brengen, hebben we contact met Leonie gehad voor een fotografie workshop op maat. We waren onder de indruk van haar professionaliteit en enthousiasme. Leonie onderscheid zich van andere fotografen door écht te bestuderen wat haar klanten willen en wat hun visie is. Thanks Leonie voor de interessante fotografie workshop!"

* Prijzen zijn exclusief BTW. De prijs is gebaseerd op workshop van 4 uur, voor 1 persoon en binnen Nijmegen. Zie hierboven wat de extra opties kunnen zijn met de daarbij behorende kosten. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor jouw wensen. 

Boek een workshop

meer MUPH