Referenties

/ wena

Een klant aan het woord

Natuurlijk kunnen wij vertellen waarom je voor ons zou moeten kiezen. Het is alleen veel leuker om het te lezen van onze klanten. Hieronder vertellen zij hun verhaal over de samenwerking met MUPH.
Zakelijk portret Zakelijk portret Zakelijk portret
Wena
Ewa Jędrzejczak | Website fotografie

"Voor onze nieuwe website heeft Leonie de fotografie verzorgd. Het was een veelzijdige klus, van portretfoto's tot actiefoto's op een bouwplaats. Zowel visagie, haarstyling als fotografie waren bij haar in goede handen. Ze stelde ons op ons gemak en gaf ons het gevoel dat wij onszelf konden zijn. Het resultaat is te bewonderen op onze website!"

Zo vertaalde ik het verhaal van Wena  

Wena is een uitzendbureau gespecialiseerd in bouw en techniek. Zes dames in een mannenwereld. Voor hun nieuwe website waren zij op zoek naar reclamefoto's en portretten die ze als achtergrond konden gebruiken voor hun website. Omdat het hele beeld gevuld wordt met een foto, maakt de foto de website. Daarom heeft MUPH vooraf per pagina een moodboard gemaakt met sfeerbeelden en houdingen. Omdat het om 24 beelden ging, gecombineerd met make-up, haarstyling en op meerdere locaties (zowel in de studio als op locatie), werd er een strakke planning gemaakt. Over de beelden staat aan de linkerkant een tekstvlak, dus moest het onderwerp bij alle beelden in de rechterkant staan. Een drukke dag, maar het resultaat mag er ook zeker wezen.  

Wil je zien hoe de beelden voor Wena op de website gebruikt worden? Klik hier om de website te bekijken.  

Website fotografie: Foto's die perfect passen in je website

Ben jij trots op jouw (nieuwe) website, maar passen de foto's er niet goed in? Kies dan voor website fotografie. Hierbij houd ik rekening met jouw verhaal én de verhoudingen van jouw website. Ik denk graag met je mee tijdens een vrijblijvend en gratis branding gesprek. Tijdens dit gesprek geef ik je advies over hoe je de fotografie voor jou en jouw bedrijf goed neer kunt zetten, zodat jouw doelgroep zich maximaal aangesproken voelt.  

 

 

JA, ik wil een gratis branding gesprek aanvragen

meer MUPH