Referenties

/ valkhofmuseum

Een klant aan het woord

Natuurlijk kunnen wij vertellen waarom je voor ons zou moeten kiezen. Het is alleen veel leuker om het te lezen van onze klanten. Hieronder vertellen zij hun verhaal over de samenwerking met MUPH.
Zakelijk portret Zakelijk portret Zakelijk portret
Museum het Valkhof
Elise Jacobs | Reclamefotografie

"Voor Museum Het Valkhof zochten wij een goed meedenkende fotograaf met eigen ideeën/creativiteit. Die hebben we gevonden in Leonie! Leonie is erg professioneel en zorgt voor het meest optimale resultaat. Ze neemt alle tijd, denkt goed mee over de uitwerking, schakelt snel en heeft goede ideeën zowel voor als tijdens de shoot. Wij zijn heel erg blij met het eindresultaat!"

Om de tentoonstelling Archeolab in het Valkhof museum te promoten, hebben we een serie beelden gemaakt met kinderen en ouders. De beelden worden gebruikt voor de website en het drukwerk ter promotie van deze tentoonstelling. Om de sfeer goed over te brengen hebben we gezocht naar interactie tussen de geportretteerde. Niet alleen om de jongere doelgroep aan te spreken maar ook om (groot)ouders te laten zien hoe leuk het is om deze tentoonstelling samen te bezoeken.

 

Bekijk de website

meer MUPH