Referenties

/ tandartspraktijkVicarie

Een klant aan het woord

Natuurlijk kunnen wij vertellen waarom je voor ons zou moeten kiezen. Het is alleen veel leuker om het te lezen van onze klanten. Hieronder vertellen zij hun verhaal over de samenwerking met MUPH.
Zakelijk portret Zakelijk portret Zakelijk portret
Tandartspraktijk de Vicarie
Susanne Cornelis | Bedrijfsreportage

"Voor onze nieuwe website hebben we Leonie gevraagd de fotografie te verzorgen. Een essentieel onderdeel van een mooie professionele website. Ze heeft op een hele prettige, ontspannen wijze foto’s gemaakt van alle medewerkers met een heel mooi resultaat. Ze is heel creatief, dit gecombineerd met haar ervaring heeft gezorgd voor unieke, hele mooie bedrijfsfotografie. Dan merk je wat de toegevoegde waarde is van een échte fotograaf."

Wil je zien hoe de beelden voor tandartspraktijk De Vicarie op de website gebruikt worden? Klik hier om de website te bekijken.  

Bedrijfsreportage: Maak je bedrijf zichtbaar

Ben jij trots op jouw bedrijf en je medewerkers? Kies dan voor een bedrijfsreportage. Ik denk graag met je mee tijdens een vrijblijvend en gratis branding gesprek. Tijdens dit gesprek geef ik je advies over hoe je de fotografie voor jou en jouw bedrijf goed neer kunt zetten, zodat jouw doelgroep zich maximaal aangesproken voelt.  

 

 

JA, ik wil een gratis branding gesprek aanvragen

meer MUPH