Referenties

/ tamarahuffmeijer

Een klant aan het woord

Natuurlijk kunnen wij vertellen waarom je voor ons zou moeten kiezen. Het is alleen veel leuker om het te lezen van onze klanten. Hieronder vertellen zij hun verhaal over de samenwerking met MUPH.
Zakelijk portret Zakelijk portret Zakelijk portret
Tamara Huffmeijer
Tamara Huffmeijer | Zakelijk Portret

Tamara is een publiek ondernemer en zet zich in voor een flexibele, creatieve en ondernemende overheid. Dat doet ze door overheidsprofessionals te faciliteren in het omarmen van nieuwe (digitale) ontwikkelingen door hen op een slimme, creatieve en leuke manier een andere werkwijze eigen te maken. Op die manier helpt ze organisaties en hun medewerkers meebewegen in de snel veranderende maatschappij, en de (ver)binding met de netwerksamenleving op te zoeken.

Fris, digitaal en spontaan waren onze kernwoorden voor de fotografie. Omdat Tamara diensten aan biedt is haar personal branding heel belangrijk. Daarom wilde we haar mooie bos krullen goed terug laten komen in de foto. Deze vallen namelijk meteen op als je haar ziet en dat zorgt ook weer voor herkenning. We hebben gekozen om haar voor een lichte achtergrond te fotograferen die ook meteen zorgt voor het frisse effect. De kleur blauw staat voor vertrouwen en de donkere variant staat voor luxe en kracht. Omdat ze mensen helpt bij de online ontwikkelingen en ook in het dagelijks leven niet zonder telefoon te zien is hebben we deze juist in het beeld gebracht. Door deze foto consequent te gebruiken op haar website, social media en bij eventuele publicatie, krijg je herkenning en daarmee ook vertrouwen. 

 

Bekijk de website

meer MUPH