Referenties

/ sync

Een klant aan het woord

Natuurlijk kunnen wij vertellen waarom je voor ons zou moeten kiezen. Het is alleen veel leuker om het te lezen van onze klanten. Hieronder vertellen zij hun verhaal over de samenwerking met MUPH.
Zakelijk portret Zakelijk portret Zakelijk portret
SY(N)C
Marjolijn Desmet | Zakelijk portret

"Ik zocht een fotograaf die mijn ideeën kon vertalen naar beeld en zo het karakter van het bedrijf op een originele en energieke wijze vast zou leggen. MUPH heeft mijn verwachtingen waargemaakt en zelfs overtroffen! Van ontvangst tot eind is er oprecht aandacht voor je en alles verloopt op een ontspannen en informele wijze, waardoor je soms vergeet dat je voor de camera staat. Ze respecteert de wensen van de klant en geeft daarnaast creatieve input. MUPH gaat echt een stap verder!"

Zo vertaalde ik het verhaal van SY(N)C 

SY(N)C is een jong en eigentijds advieskantoor in marketing, sales en customer relations die bedrijven helpt om (nieuwe) kansen te zien én te grijpen. Daar horen natuurlijk foto’s bij die inspireren om hiermee aan de slag te gaan. Voor SY(N)C heeft MUPH Make-up & Photography een fotoserie in de studio gemaakt voor promotie op internet, in brochures en voor bestickering van de auto. Daarnaast zijn er zakelijke portretten gemaakt van serieus tot een vrolijke zakenvrouw met een missie.  

Zakelijk portret: een visitekaartje voor jouw bedrijf

Er is geen belangrijker visitekaartje voor een bedrijf, dan de mensen die er achter staan. Laat ze zien en kies voor een zakelijk portret. Ik denk graag met je mee tijdens een vrijblijvend en gratis branding gesprek. Tijdens dit gesprek geef ik je advies over hoe je de fotografie voor jouw bedrijf neer kunt zetten, zodat jouw doelgroep zich maximaal aangesproken voelt.  

 

 

JA, ik wil een gratis branding gesprek aanvragen

meer MUPH