Referenties

/ shoppedbylot

Een klant aan het woord

Natuurlijk kunnen wij vertellen waarom je voor ons zou moeten kiezen. Het is alleen veel leuker om het te lezen van onze klanten. Hieronder vertellen zij hun verhaal over de samenwerking met MUPH.
Zakelijk portret Zakelijk portret Zakelijk portret
ShoppedbyLOT
Charlotte van Sint Annaland | Zakelijk portret

"Voor mijn website was ik op zoek naar een fotograaf die op locatie foto's maakt die blijven ‘’plakken”. Dat is dankzij Leonie prima gelukt. Ze maakt vooraf een moodboard om al in de sfeer te komen. Hoewel ik er tegen op zag om mezelf te laten fotograferen vond ik het op het eigenlijk steeds leuker worden. Leonie laat je ontspannen en denkt creatief mee. Ik krijg veel leuke reactie op mijn foto's. Super blij met MUPH!"

ShoppedbyLOT geeft kleding advies, is personal shopper en weet alles van mode! Voor haar nieuwe website en social media wilden zij graag een zakelijk portret, een sfeerbeeld van haar werkzaamheden en een "gekke" foto. Al snel ontstond het idee dat het een vrolijke en ook zakelijke profielfoto moest worden. En omdat vrijwel alle personal shoppers er hetzelfde op staan, was het aan MUPH de taak daar iets origineels op te bedenken. Door de foto te combineren met een illustratie hebben we een origineel en spannend beeld gecreëerd. Om aan de andere beelden een echte werksfeer te geven hebben we deze bewust niet in een studio setting gefotografeerd. Beide foto's zijn op locatie bij Charlotte gefotografeerd. 

 

Bekijk de website

meer MUPH