Referenties

/ schoonheidssalon ellis

Een klant aan het woord

Natuurlijk kunnen wij vertellen waarom je voor ons zou moeten kiezen. Het is alleen veel leuker om het te lezen van onze klanten. Hieronder vertellen zij hun verhaal over de samenwerking met MUPH.
Zakelijk portret Zakelijk portret Zakelijk portret
Schoonheidssalon Ellis
Ellis Langhuizen | Reclamefotografie

"Voor mijn Schoonheidssalon Ellis was ik op zoek naar een fotograaf. Voor mijn reclame uitingen wilde ik graag foto's met een vast model wat mijn gezicht moest worden. Ik heb het idee bij Leonie neergelegd en vervolgens heeft zij alles tot in de puntjes verzorgd. Zowel fotografie, visagie, styling als het regelen van de locatie. De communicatie was perfect waardoor ik me kon richten op de salon en Leonie alles achter de schermen regelde. Leonie is een vakvrouw, multitask en een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding." 

Zo vertaalde ik het verhaal van schoonheidssalon Ellis 

Schoonheidssalon Ellis is een salon voor huidverbetering in Boxmeer. Voor haar nieuwe website en overige promotionele doeleinde was Ellis op zoek naar een fotograaf. Haar idee was om een model het gezicht te maken van haar salon. Om vooraf al publiciteit hiervoor te krijgen en een goed model te vinden werd er een casting georganiseerd. MUPH is hierbij aanwezig geweest om te adviseren in haar keuze. Nadat de winnares bekend werd gemaakt, heeft MUPH een aantal vrienden van MUPH ingeschakeld. Samen hebben wij de zorg voor de shoot op ons genomen en hebben we alles tot in de puntjes geregeld, zoals de moodboards, make-up, haarstyling, locatie en styling. Ons doel was om in een serie van 10 beelden zoveel mogelijk verschillende foto's te maken die allemaal voor meerdere uitingen inzetbaar zijn. Zoals een foto die winter uitstraalt, maar ook ingezet kan worden voor beenontharing en een foto die ingezet kan worden voor een zomers thema, maar ook voor tanden bleken. 

Reclamefotografie: Maak je product zichtbaar

Ben jij trots op jouw product en denk je erover na om deze goed in de markt te zetten? Kies dan voor reclamefotografie. Ik denk graag met je mee tijdens een vrijblijvend en gratis branding gesprek. Tijdens dit gesprek geef ik je advies over hoe je de fotografie voor jou en jouw bedrijf goed neer kunt zetten, zodat jouw doelgroep zich maximaal aangesproken voelt.  

 

 

JA, ik wil een gratis branding gesprek aanvragen

meer MUPH