Referenties

/ readytogo

Een klant aan het woord

Natuurlijk kunnen wij vertellen waarom je voor ons zou moeten kiezen. Het is alleen veel leuker om het te lezen van onze klanten. Hieronder vertellen zij hun verhaal over de samenwerking met MUPH.
Zakelijk portret Zakelijk portret Zakelijk portret
Ready to Go
Nelly de Kinkelder | Bedrijfsreportage

"Met mijn bedrijf ReadytoGo sla ik een nieuwe koers in en is een nieuwe website in de maak. Leonie heb ik eerder ontmoet en haar stijl spreekt mij aan. Leonie zou de foto's voor mijn website maken. Het contact verloopt prettig en is duidelijk. Belangrijk is dat de foto's "uitbeelden" wat jij wilt zeggen en dat is goed gelukt. Leonie kwam met de juiste ideeën voor de setting."

Nelly heeft een uitzendbureau en zet zich in voor arbeidsbemiddeling, outplacement, re-integratie, geeft trainingen & workshops en is loopbaancoach. Voor haar nieuwe website, social media en drukwerk was zij op zoek naar foto's die passen bij haar als persoon en die haar verhaal als ondernemer vertellen. Daarom zijn we eerst gaan kijken naar wat er op haar nieuwe website komt te staan. Welke pagina's hebben beeldmateriaal nodig en hoe kunnen we die invullen? Zo kwamen we tot het idee om op locatie, met meerdere mensen in verschillende leeftijdscategorieën de foto's te maken. Omdat het een brede doelgroep moet aanspreken hebben we gekozen voor frisse lichte kleuren gecombineerd met blauw en roze. Hiermee geven we haar vrouwelijkheid en zachte kant weer die bij haar past. Door haar houding en serieuze blik laten we wel zien dat ze ook echt iets in huis heeft en ondernemer is. Belangrijk want ze moet door haar doelgroep ook serieus genomen worden.

 

Bekijk de website

meer MUPH