Referenties

/ particolare

Een klant aan het woord

Natuurlijk kunnen wij vertellen waarom je voor ons zou moeten kiezen. Het is alleen veel leuker om het te lezen van onze klanten. Hieronder vertellen zij hun verhaal over de samenwerking met MUPH.
Zakelijk portret Zakelijk portret Zakelijk portret
Particolare Vakanties
Robin Prijs - van den Hoek | Zakelijk portret

"Afgelopen december ben ik gestart met mijn bedrijf Particolare vakanties en voor mijn website stelde ik het maken van foto’s steeds uit. Niet mijn grootste hobby, op de foto gaan.. Maar natuurlijk kon ik niet achterblijven en horen bij een mooie site ook mooie, professionele foto’s die de juiste uitstraling geven. Leonie heeft mijn wensen heel erg goed opgepikt en in combinatie met haar advies over wat voor een soort beelden goed zouden passen op mijn website, heeft ze een moodboard samengesteld...(met kleur- en kledingadvies) waar ik me meteen in kon vinden. Ook heeft Leonie geweldig meegedacht over een locatie waar de foto’s gemaakt zouden kunnen worden. Op de dag zelf heeft Leonie de make-up gedaan. Waarvoor mijn complimenten!

De shoot zelf was heel erg ontspannen en vooral ook gezellig. Leonie’s manier van werken, fotograferen en advies geven is heel natuurlijk waardoor ik me echt op mijn gemak voelde. En dat terwijl ik best gespannen was vóór de fotoshoot. Ik ben ontzettend blij met het resultaat en ik heb inmiddels al heel veel complimenten mogen ontvangen over de foto’s. Zodra er weer nieuwe foto’s nodig zijn, weet ik wie ik graag achter de fotocamera heb staan! Nu eerst genieten van deze beelden uiteraard! Bedankt voor je geweldige werk Leonie!"

Robin Prijs - van den Hoek is vorig jaar haar eigen bedrijf gestart onder de naam Particolare Vakanties. Hierbij organiseert zij vakanties naar Italië waarbij de alles uit handen neemt en de leukste plekjes voor je weet te vinden. Haar passie ligt in Italië dat merk je meteen als je met haar praat. Om deze passie over te brengen in het beeld heb ik een moodboard gemaakt waarbij deze sfeer terug kwam. Daarbij maak ik ook een keuradvies voor de kleding en de setting. In dit geval was dat rood, groen, blauw, geel en zwart. Rood voor het land, groen voor de natuur/rust, blauw voor de zee/lucht, geel voor de zon en haar enthousiasme en zwart voor het gevoel van luxe. Robin regelt de reis van A tot Z en dat zorgt voor een gevoel van luxe, net als de kleur zwart. 

Omdat ze online te werk gaat wilde ik dit terug laten komen in de fotografie net als de cappuccino waar Robin in Italië verzot op is. Haar passie, liefde en enthousiasme komt ook terug in haar emotie. Hierdoor wordt het laag drempeliger om contact met haar op te nemen en is de eerste indruk "een vriendelijk en prettig persoon om mee samen te werken". Precies wat we wilde bereiken!

Voor deze fotoshoot hebben we ook de make-up voor Robin verzorgd, zodat het totaal beeld helemaal klopt.

 

Bekijk de website

meer MUPH