Referenties

/ particolare

Een klant aan het woord

Natuurlijk kunnen wij vertellen waarom je voor ons zou moeten kiezen. Het is alleen veel leuker om het te lezen van onze klanten. Hieronder vertellen zij hun verhaal over de samenwerking met MUPH.
Zakelijk portret Zakelijk portret Zakelijk portret
Particolare Vakanties
Robin Prijs - van den Hoek | Zakelijk portret

"Afgelopen december ben ik gestart met mijn bedrijf Particolare vakanties en voor mijn website stelde ik het maken van foto’s steeds uit. Niet mijn grootste hobby, op de foto gaan.. Maar natuurlijk kon ik niet achterblijven en horen bij een mooie site ook mooie, professionele foto’s die de juiste uitstraling geven. Leonie heeft mijn wensen heel erg goed opgepikt en in combinatie met haar advies over wat voor een soort beelden goed zouden passen op mijn website, heeft ze een moodboard samengesteld...(met kleur- en kledingadvies) waar ik me meteen in kon vinden. Ook heeft Leonie geweldig meegedacht over een locatie waar de foto’s gemaakt zouden kunnen worden. Op de dag zelf heeft Leonie de make-up gedaan. Waarvoor mijn complimenten!

Zo vertaalde ik het verhaal van Particolare Vakanties 

De shoot zelf was heel erg ontspannen en vooral ook gezellig. Leonie’s manier van werken, fotograferen en advies geven is heel natuurlijk waardoor ik me echt op mijn gemak voelde. En dat terwijl ik best gespannen was vóór de fotoshoot. Ik ben ontzettend blij met het resultaat en ik heb inmiddels al heel veel complimenten mogen ontvangen over de foto’s. Zodra er weer nieuwe foto’s nodig zijn, weet ik wie ik graag achter de fotocamera heb staan! Nu eerst genieten van deze beelden uiteraard! Bedankt voor je geweldige werk Leonie!

Zakelijk portret: een visitekaartje voor jouw bedrijf

Er is geen belangrijker visitekaartje voor een bedrijf, dan de mensen die er achter staan. Laat ze zien en kies voor een zakelijk portret. Ik denk graag met je mee tijdens een vrijblijvend en gratis branding gesprek. Tijdens dit gesprek geef ik je advies over hoe je de fotografie voor jouw bedrijf neer kunt zetten, zodat jouw doelgroep zich maximaal aangesproken voelt.    


JA, ik wil een gratis branding gesprek aanvragen

meer MUPH