Referenties

/ manon toma

Een klant aan het woord

Natuurlijk kunnen wij vertellen waarom je voor ons zou moeten kiezen. Het is alleen veel leuker om het te lezen van onze klanten. Hieronder vertellen zij hun verhaal over de samenwerking met MUPH.
Zakelijk portret Zakelijk portret Zakelijk portret
Manon Toma
Manon Toma | Personal Branding

"Als brand stylist en designer heb ik natuurlijk zelf een sterke visuele branding nodig, waaronder ook foto's die mij presenteren zoals ik denk en doe. Leonie heeft dat perfect in beeld weten samen te vatten. Ze neemt uitgebreid de tijd om te luisteren naar jouw wensen en denkt met jou mee. Het mooie is dat zij ook kennis heeft van branding en vanuit deze basis werkt, daarnaast heeft zij mij prachtig opgemaakt zodat ik echt op mijn paasbest op de foto stond :-) Ik ben zo tevreden over haar manier werken en handelen dat ik haar echt aan alles en iedereen binnen mijn netwerk aanraadt!"

Zo vertaalde ik het verhaal van Manon Toma

Manon Toma is Grafisch designer en brand stylist. Ze biedt als enige in Nederland workshops visual branding & design aan mét behulp van de gratis online ontwerpprogramma's. Voor haar nieuwe idee en reclame uitingen was zij op zoek naar beeld wat daarbij paste. Als brand stylist is visuele branding voor haar natuurlijk super belangrijk. Daarom hebben we vooraf goed door gesproken wat ze uit wilt stralen en wie haar doelgroep is. Om dit over te brengen hebben we een moodboard gemaakt waar de ideeën voor de fotografie in ontstaan. Haar vrouwelijke kant, professionele houding en persoonlijke aanpak waren belangrijke punten om hierin terug te laten komen. Door make-up toe te voegen aan de fotoshoot hebben we haar vrouwelijke kant nog meer geaccentueerd. Daarnaast zorgt het ook voor een mooie geheel waarbij alles tot in de details bij elkaar klopt.

Wil je zien hoe de beelden voor Manon op de website gebruikt worden? Klik hier om de website te bekijken.

Personal branding: Vertel jouw verhaal

Wil jij zichtbaar worden met jouw verhaal? Kies dan voor een personal branding fotoshoot. Ik denk graag met je mee tijdens een vrijblijvend en gratis branding gesprek. Tijdens dit gesprek geef ik je advies over hoe je de fotografie voor jou en jouw bedrijf goed neer kunt zetten, zodat jouw doelgroep zich maximaal aangesproken voelt.   

 

 

JA, ik wil een gratis branding gesprek aanvragen

meer MUPH