Referenties

/ mandemakers

Een klant aan het woord

Natuurlijk kunnen wij vertellen waarom je voor ons zou moeten kiezen. Het is alleen veel leuker om het te lezen van onze klanten. Hieronder vertellen zij hun verhaal over de samenwerking met MUPH.
Zakelijk portret Zakelijk portret Zakelijk portret
Mandemakers
Teun Vleemings | Zakelijk portret

"Ik wil je een groot compliment geven voor de foto's die je voor ons hebt gemaakt. Ze zijn super leuk geworden en staan erg mooi in onze brochure!"

Mandemakers Groep is één van de grootste leveranciers van keukens in Nederland, maar zij doen veel meer. Als projectinrichter verzorgen zij het interieur voor modelwoningen, om mogelijke kopers een goed beeld en gevoel te geven van de mogelijkheden. MUPH Make-up & Photography is gevraagd om de styling van deze woningen te fotograferen voor hun portfolio en voor de promotie van hun werkzaamheden in hun brochure.

Tevens zijn we ook gevraagd om foto’s te maken van het personeel van de afdeling projecten, om te gebruiken in hun brochures en op LinkedIn. We hebben de foto's in een huiselijke setting gefotografeerd, zodat het interieur waar ze elke dag mee bezig zijn, een extra toevoeging geeft in het beeld. 

  

Bekijk de website

meer MUPH