Referenties

/ logistics moers

Een klant aan het woord

Natuurlijk kunnen wij vertellen waarom je voor ons zou moeten kiezen. Het is alleen veel leuker om het te lezen van onze klanten. Hieronder vertellen zij hun verhaal over de samenwerking met MUPH.
Zakelijk portret Zakelijk portret Zakelijk portret
Logistic Moers GmbH
Oscar Huizinga | Website fotografie

"Samenwerken met Leonie zegt meer als 1000 woorden, euhhhh oh nee de spreuk was beelden zeggen meer als 1000 woorden. Op zoek naar een nieuwe website wilde ik verfrissend en duidelijk zijn, maar zeker niet too much. Dat betekende een creatief ontwerp, pakkende teksten, een animatie voor het casual randje en veelzeggende foto's. Voor die foto's ben ik in contact gekomen met Leonie, een geweldige meid die haar vak verstaat en niet te beroerd is om op straat te gaan liggen voor de beste foto! Het is een genot om met mensen, zoals Leonie, samen te mogen werken die daadwerkelijk interesse hebben in jouw bedrijf.

De foto's die gemaakt zijn waren bedoeld voor de website, maar door het copyrightvrij aanleveren kun je ze voor alles gebruiken. Inmiddels zijn de foto's al regelmatig door mij gebruikt. Natuurlijk op de website, in een magazine artikel, als wallpaper in mijn nieuwe kantoor en natuurlijk om vrienden en bekenden op facebook een kijkje te gunnen in mijn logistieke wereld."

Zo vertaalde ik het verhaal van Logistic Moers GmbH

Logistic Moers GmbH is een logistiek bedrijf gespecialiseerd in transport en overslag. Zij beschikken over een magazijn van meer dan
23.500 m2 met een capaciteit voor opslag van 31.000 pallets. Het gebouw heeft een hoogte van 38 meter wat met een speciaal systeem (Automatic Highbay Rackingsystem) word ingedeeld. Voor de nieuwe website van Moers waren zij op zoek naar foto's en portretten die vooral voor de website gebruikt zouden worden. Elke pagina op de website kreeg als achtergrond een unieke foto en daardoor wordt de sfeer op de website grotendeels door de foto bepaald. Over de beelden staat een tekstvlak, daarom hebben we het belangrijkste onderwerp rechts in beeld gebracht. En om de werking van de machine weer te geven hebben we gespeeld met beweging in de foto. Neem een kijkje op de website van Moers, met de link hieronder, om te zien hoe je met fotografie beleving aan je bedrijf toe kan voegen!

Wil je zien hoe de beelden voor Oscar op zijn website gebruikt worden? Klik hier om de website te bekijken.    

Website fotografie: Foto's die perfect passen in je website

Ben jij trots op jouw (nieuwe) website, maar passen de foto's er niet goed in? Kies dan voor website fotografie. Hierbij houd ik rekening met jouw verhaal én de verhoudingen van jouw website. Ik denk graag met je mee tijdens een vrijblijvend en gratis branding gesprek. Tijdens dit gesprek geef ik je advies over hoe je de fotografie voor jou en jouw bedrijf goed neer kunt zetten, zodat jouw doelgroep zich maximaal aangesproken voelt.   

 

 

JA, ik wil een gratis branding gesprek aanvragen

meer MUPH