Referenties

/ lingewaard

Een klant aan het woord

Natuurlijk kunnen wij vertellen waarom je voor ons zou moeten kiezen. Het is alleen veel leuker om het te lezen van onze klanten. Hieronder vertellen zij hun verhaal over de samenwerking met MUPH.
Zakelijk portret Zakelijk portret Zakelijk portret
Osteopathie Lingewaard
Dave Alderden | Bedrijfsfotografie

"Voor mijn nieuw te starten osteopathie praktijk heeft Leonie foto's in mijn bedrijf gemaakt voor mijn website. Van tevoren met Leonie gesproken en uitgelegd wat ik belangrijk vind van de foto's. Mijn (toekomstige) patiënten moeten op mijn website een goede indruk krijgen van mijn vak, mijzelf en mijn praktijk. Leonie pakt dit fantastisch op en is zeer meedenkend. Het eindresultaat mag er dan ook zeker zijn! Leonie is een fijn persoon om mee te werken, professioneel en meedenkend."

Osteopathie Lingewaard opende vorig jaar haar deuren. Een nieuwe praktijk in hartje Bemmel was op zoek naar een fotograaf voor hun nieuwe website en overige promotionele doeleinde. Omdat niet iedereen bekend is met osteopathie, wilde Dave graag een aantal handelingen van zijn werk laten zien. De behandelingen geven van jong tot oud een goed resultaat en om dit te benadrukken hebben we voor de fotoshoot twee kinderen en een volwassen dame gevraagd. Daarnaast vond Dave het belangrijk om zijn (nieuwe) klanten te laten zien hoe het interieur van zijn praktijk eruit ziet, wat zorgt voor een professionele uitstraling. 

 

Bekijk de website

meer MUPH