Referenties

/ lindavanegmond

Een klant aan het woord

Natuurlijk kunnen wij vertellen waarom je voor ons zou moeten kiezen. Het is alleen veel leuker om het te lezen van onze klanten. Hieronder vertellen zij hun verhaal over de samenwerking met MUPH.
Zakelijk portret Zakelijk portret Zakelijk portret
Linda van Egmond
Linda van Egmond | Personal Branding

Linda van Egmond is ondernemer, trainer, spreker en coach. Ze is gefascineerd door de dynamiek in groepen. Als jonge handbalster kwam ze voor het eerst in aanraking met teams. Ze kwam er achter dat ze vanuit de middenpositie overzicht had en heel goed in kon schatten wat wel en wat niet werkte voor het team. Hier ligt de basis van haar vak én dit is haar drive geworden om groepen te begeleiden.

Linda heeft haar bedrijfsnaam veranderd van Lift Training naar Linda van Egmond. Dat betekend dat ze met haar eigen naam haar bedrijf gaat voeren. Linda kreeg van haar klanten terug dat haar persoonlijkheid haar uniek en fijn om mee te werken maakt. Daarom besloten we om haar als zichzelf op verschillende plaatsen te fotograferen. Het mocht stoer, vrouwelijk en anders zijn. We hebben daarom een combinatie gemaakt van foto's op een binnen en buiten locatie.

Bekijk de website

meer MUPH