Referenties

/ krachtaardig

Een klant aan het woord

Natuurlijk kunnen wij vertellen waarom je voor ons zou moeten kiezen. Het is alleen veel leuker om het te lezen van onze klanten. Hieronder vertellen zij hun verhaal over de samenwerking met MUPH.
Zakelijk portret Zakelijk portret Zakelijk portret
Krachtaardig
Ingrid Rozema | Personal Branding

"Wat een leuke dag heb ik gehad tijdens de fotoshoot met Leonie voor mijn nieuwe website. Best spannend zo'n dag, want tja, wie gaat er nu graag uitgebreid op de foto? Leonie is een geweldig leuk mens en een echte professional. Zij heeft me geholpen met meedenken over locatie, kleding & setting. Leonie heeft zich letterlijk in allerlei bochten gewrongen om te gekke foto's te maken die helemaal passen bij mij. Resultaat is een serie foto's waar ik super trots op ben! Ik beveel Leonie van harte aan, aan iedereen die op zoek is naar een fotograaf die meedenkt, meedoet & meelacht en die voor een top resultaat gaat."

Zo vertaalde ik het verhaal van Krachtaardig

Ingrid Rozema helpt coaches en trainers in de B2B met het krachtig neer zetten én organiseren van hun onderneming. Haar kracht is het effectief inzetten en combineren van marketing & organisatie. Ze combineert duidelijke en eerlijke communicatie met nieuwsgierig enthousiasme en veel inzet. Door slim gebruik van (online) tools en techniek zorgt ze ervoor dat jij weer meer tijd, zin & kracht krijgt om te kunnen groeien en nog succesvoller te zijn.

Voor Ingrid hebben wij een lifestyle fotoshoot gedaan gecombineerd met make-up en styling advies. Zowel kracht als aardig moest terug komen in haar fotografie. Bekijk ook haar website om te zien hoe mooi fotografie en een goed design samen kunnen komen.

Personal branding: Vertel jouw verhaal

Wil jij zichtbaar worden met jouw verhaal? Kies dan voor een personal branding fotoshoot. Ik denk graag met je mee tijdens een vrijblijvend en gratis branding gesprek. Tijdens dit gesprek geef ik je advies over hoe je de fotografie voor jou en jouw bedrijf goed neer kunt zetten, zodat jouw doelgroep zich maximaal aangesproken voelt.  

 

 

JA, ik wil een gratis branding gesprek aanvragen

meer MUPH