Referenties

/ human vitality

Een klant aan het woord

Natuurlijk kunnen wij vertellen waarom je voor ons zou moeten kiezen. Het is alleen veel leuker om het te lezen van onze klanten. Hieronder vertellen zij hun verhaal over de samenwerking met MUPH.
Zakelijk portret Zakelijk portret Zakelijk portret
Human Vitality
Carolien Hagelaar | Zakelijk portret

"Leonie is een echte vak fotografe met passie voor haar werk. Ze neemt de tijd, is vrolijk en ontspannen, daardoor voel je je meteen op je gemak. Hierdoor krijg je meer de ontspannen foto's voor het gewenste eindresultaat. Ik kan Leonie van harte aanbevelen!"

Zo vertaalde ik het verhaal van Human Vitality 

Human Vitality faciliteert het achterhalen van krachten, kwaliteiten, voorkeuren en gedragseigenschappen met gebruik van de Persoonlijke Profiel Analyse. Carolien helpt mensen bij het vinden naar, de kracht die ontstaat wanneer we doen waar we goed in zijn. 

Voor haar social media en website wilde zij graag twee krachtige zakelijke portretten met een stralende blik. Om de kleuren van haar huisstijl en de kleur van vertrouwen terug te brengen in haar fotografie, hebben we gekozen voor wit, blauw en beige tinten.  


Zakelijk portret: een visitekaartje voor jouw bedrijf

Er is geen belangrijker visitekaartje voor een bedrijf, dan de mensen die er achter staan. Laat ze zien en kies voor een zakelijk portret. Ik denk graag met je mee tijdens een vrijblijvend en gratis branding gesprek. Tijdens dit gesprek geef ik je advies over hoe je de fotografie voor jouw bedrijf neer kunt zetten, zodat jouw doelgroep zich maximaal aangesproken voelt.  

 

 

JA, ik wil een gratis branding gesprek aanvragen

meer MUPH