Referenties

/ hultenhoek

Een klant aan het woord

Natuurlijk kunnen wij vertellen waarom je voor ons zou moeten kiezen. Het is alleen veel leuker om het te lezen van onze klanten. Hieronder vertellen zij hun verhaal over de samenwerking met MUPH.
Zakelijk portret Zakelijk portret Zakelijk portret
De Hultenhoek
Anke Janssen | Bedrijfsreportage

"Wij zijn erg blij met de fotoshoot. Het resultaat mag er zijn. Super stoere groepsfoto waar we erg trots op zijn! Mooie zakelijk portretfoto's voor op de website! En Sandy is helemaal happy met haar foto! Iedereen was bovendien te spreken over jouw als fotograaf!! 'Wat een leuk mens', 'Ik voelde me erg op mijn gemak', zijn verschillende uitspraken die er gedaan zijn! Dus Leonie; super bedankt voor de geslaagde ochtend/middag en de super snelle afwerking van de foto's! We zijn er erg blij mee!"

Zo vertaalde ik het verhaal van de Hultenhoek

De Hultenhoek in Groeningen is een paardenhouderij met zorg. Dit betekent dat mensen met een zorgvraag bij hun kunnen komen wonen en werken. Anke en Nick hadden de wens om hun begeleiders mooi op de foto te zetten en tegelijkertijd er ook een leuke ochtend/middag van te maken. Daarom hebben we voor deze fotoshoot alle vrouwelijke begeleiders ook voorzien van een bijpassende make-up en haarstyling.

Naast de portretten wilde ze ook graag een groepsfoto. Om de paardenhouderij naar voren te laten komen hebben we daarom gekozen om deze foto in de stallen te maken. Hierbij hebben we ook de paarden, honden en kat ingezet. Een niet te statige groepsfoto in het hooi is het resultaat.

Wil je zien hoe de beelden voor Anke op haar website gebruikt worden? Klik hier om de website te bekijken.    

Bedrijfsreportage: Maak je bedrijf zichtbaar

Ben jij trots op jouw bedrijf en je medewerkers? Kies dan voor een bedrijfsreportage. Ik denk graag met je mee tijdens een vrijblijvend en gratis branding gesprek. Tijdens dit gesprek geef ik je advies over hoe je de fotografie voor jou en jouw bedrijf goed neer kunt zetten, zodat jouw doelgroep zich maximaal aangesproken voelt.  

 

 

JA, ik wil een gratis branding gesprek aanvragen

meer MUPH