Referenties

/ houseofgreenbeauty

Een klant aan het woord

Natuurlijk kunnen wij vertellen waarom je voor ons zou moeten kiezen. Het is alleen veel leuker om het te lezen van onze klanten. Hieronder vertellen zij hun verhaal over de samenwerking met MUPH.
Zakelijk portret Zakelijk portret Zakelijk portret
House of Green Beauty
Edyta Zielinska | Website fotografie

 "Leonie heeft er in 1 dag voor gezorgd dat ik mijn volledige site en nieuwe online programma kon gaan voorzien van de mooiste foto’s. Alles in 1 stijl en toon. Ze neemt vooraf genoeg tijd voor je om je te leren kennen en samen te kijken hoe je de meest authentieke zelf vast kunt leggen in een shoot. Ze is erg creatief, geweldig eigenzinnig, professioneel, toegankelijk, eerlijk en een mooi mens van binnen en buiten! Ze heeft een sterk inlevingsvermogen en gaat dieper dan de vraag waardoor het resultaat boven verwachting goed is! Mijn dank en blijdschap voor haar geleverde werk is enorm! Een expert in haar vak! 100%!"

Wil je zien hoe de beelden voor Edyta op haar website gebruikt worden? Klik hier om de website te bekijken.    

Website fotografie: Foto's die perfect passen in je website

Ben jij trots op jouw (nieuwe) website, maar passen de foto's er niet goed in? Kies dan voor website fotografie. Hierbij houd ik rekening met jouw verhaal én de verhoudingen van jouw website. Ik denk graag met je mee tijdens een vrijblijvend en gratis branding gesprek. Tijdens dit gesprek geef ik je advies over hoe je de fotografie voor jou en jouw bedrijf goed neer kunt zetten, zodat jouw doelgroep zich maximaal aangesproken voelt.  

 

 

JA, ik wil een gratis branding gesprek aanvragen

meer MUPH