Referenties

/ home comfort press

Een klant aan het woord

Natuurlijk kunnen wij vertellen waarom je voor ons zou moeten kiezen. Het is alleen veel leuker om het te lezen van onze klanten. Hieronder vertellen zij hun verhaal over de samenwerking met MUPH.
Zakelijk portret Zakelijk portret Zakelijk portret
Home Comfort Press
Hanny Kremers | Bedrijfsfotografie

"Het wow-effect! Dat is wat je wilt creëren als je van jezelf of je bedrijf een foto laat maken. En dat is wat je krijgt als je met MUPH in zee gaat. In eerste instantie hadden wij MUPH ingehuurd voor een fotoshoot voor onze website en social media. We waren zo enthousiast dat we MUPH direct hebben ingezet als fotograaf bij een event van één van onze klanten. Ook hierover waren wij zeer tevreden. Dus of het nu gaat om een flitsend portret of een b-to-b fotoreportage, wij gaan voortaan naar MUPH!"

Home Comfort Press is een PR bureau gespecialiseerd op wonen en lifestyle. Voor hun website en social media wilden zij graag zakelijke portretten en een originele groepsfoto. Door hun werkzaamheden in de lifestylebranche, kwam het idee om de fotografie te combineren met een getekende bank. Daarvoor heeft MUPH een vriend van MUPH ingeschakeld. Samen kwamen we tot het concept van een uit de losse hand getekende bank. Alle kleuren van HCP zijn knalroze, dus ook de bank. Een grafische toevoeging zorgt voor een opvallend en origineel beeld. Naast de fotografie en grafische vormgeving heeft MUPH ook de make-up voor deze fotoshoot verzorgd. 

Bekijk de website

meer MUPH