Referenties

/ hetvirtueleregelhuis

Een klant aan het woord

Natuurlijk kunnen wij vertellen waarom je voor ons zou moeten kiezen. Het is alleen veel leuker om het te lezen van onze klanten. Hieronder vertellen zij hun verhaal over de samenwerking met MUPH.
Zakelijk portret Zakelijk portret Zakelijk portret
Het Virtuele Regelhuis
Angelique van der Meyden | Bedrijfsreportage

"Mijn website had een ware metamorfose nodig. Dat gaat natuurlijk niet zonder goede foto's. Leonie heeft er voor gezorgd dat door haar foto's mijn website uitstraalt wie ik ben en er professioneel uitziet. Binnenkort ga ik live en ik kan niet wachten om het iedereen te laten zien. Leonie is een fijne persoonlijkheid om mee te werken en een professional in haar vak. Ik vond het best lastig om een fotograaf uit te kiezen maar door een aanbeveling ben ik bij haar terechtgekomen. Ik ben blij dat mijn foto's haar handtekening hebben".

Zo vertaalde ik het verhaal van Het Virtuele Regelhuis

Angelique is een virtueel assistent en werkt op afstand voor bedrijven met te veel werk. Zij kan bedrijven ondersteunen met bijvoorbeeld online marketing, communicatie, klantrelaties, sales en organisaties rondom events. Ze helpt ondernemers succesvoller te maken door hun handen vrij te maken voor een goede focus.

Voor deze lifestyle fotoshoot hebben wij gekeken naar haar uitingen en die vertaald naar bijpassend beeld. Het beeldmateriaal moet namelijk haar boodschap versterken. Ook hebben we de make-up verzorgd en advies gegeven in de styling qua kleur en qua benodigdheden.

Wil je zien hoe de beelden voor Angelique op haar website gebruikt worden? Klik hier om de website te bekijken.  

Bedrijfsreportage: Maak je bedrijf zichtbaar

Ben jij trots op jouw bedrijf en je medewerkers? Kies dan voor een bedrijfsreportage. Ik denk graag met je mee tijdens een vrijblijvend en gratis branding gesprek. Tijdens dit gesprek geef ik je advies over hoe je de fotografie voor jou en jouw bedrijf goed neer kunt zetten, zodat jouw doelgroep zich maximaal aangesproken voelt.  

 

 

JA, ik wil een gratis branding gesprek aanvragen

meer MUPH