Referenties

/ goede zaken

Een klant aan het woord

Natuurlijk kunnen wij vertellen waarom je voor ons zou moeten kiezen. Het is alleen veel leuker om het te lezen van onze klanten. Hieronder vertellen zij hun verhaal over de samenwerking met MUPH.
Zakelijk portret Zakelijk portret Zakelijk portret
Goede Zaken
Marco den Hartog | Personal Branding

 "Ik kan Leonie van harte adviseren als je op zoek bent naar goede zakelijke bedrijfs- en reclame fotografie. Ik heb haar ruim een halve dag mogen meemaken vanwege een fotoreportage bij mij op locatie en ben zeer tevreden over haar voorbereiding, inzet, humor en professionaliteit. De foto's zijn erg mooi geworden en de dienstverlening was vlekkeloos. Dank Leonie en heel veel succes!"


Zo vertaalde ik het verhaal van Goede Zaken

Marco is een ondernemerscoach en specialist op outplacement, mobiliteit en reintegratie. Hij helpt ondernemers om een verandering te realiseren of een resultaat te bereiken.

Voor Marco hebben we een lifestyle fotoshoot gerealiseerd waarbij we rekening hebben gehouden met zijn reclame uitingen. Zo geeft hij ook vaak lezingen voor grote groepen maar begeleid hij ook 1 op 1 ondernemers. Daarom hebben we een fotoserie gemaakt van 8 beelden waarmee hij voor elke uiting een passend beeld heeft.

Wil je zien hoe de beelden voor Marco op zijn website gebruikt worden? Klik hier om de website te bekijken. 


Personal branding: Vertel jouw verhaal

Wil jij zichtbaar worden met jouw verhaal? Kies dan voor een personal branding fotoshoot. Ik denk graag met je mee tijdens een vrijblijvend en gratis branding gesprek. Tijdens dit gesprek geef ik je advies over hoe je de fotografie voor jou en jouw bedrijf goed neer kunt zetten, zodat jouw doelgroep zich maximaal aangesproken voelt.  

 

 

JA, ik wil een gratis branding gesprek aanvragen

meer MUPH