Referenties

/ goede zaken

Een klant aan het woord

Natuurlijk kunnen wij vertellen waarom je voor ons zou moeten kiezen. Het is alleen veel leuker om het te lezen van onze klanten. Hieronder vertellen zij hun verhaal over de samenwerking met MUPH.
Zakelijk portret Zakelijk portret Zakelijk portret
Goede Zaken
Marco den Hartog | Personal Branding

 "Ik kan Leonie van harte adviseren als je op zoek bent naar goede zakelijke bedrijfs- en reclame fotografie. Ik heb haar ruim een halve dag mogen meemaken vanwege een fotoreportage bij mij op locatie en ben zeer tevreden over haar voorbereiding, inzet, humor en professionaliteit. De foto's zijn erg mooi geworden en de dienstverlening was vlekkeloos. Dank Leonie en heel veel succes!"

Marco is een ondernemerscoach en specialist op outplacement, mobiliteit en reintegratie. Hij helpt ondernemers om een verandering te realiseren of een resultaat te bereiken.

Voor Marco hebben we een lifestyle fotoshoot gerealiseerd waarbij we rekening hebben gehouden met zijn reclame uitingen. Zo geeft hij ook vaak lezingen voor grote groepen maar begeleid hij ook 1 op 1 ondernemers. Daarom hebben we een fotoserie gemaakt van 8 beelden waarmee hij voor elke uiting een passend beeld heeft.

 

Bekijk de website

meer MUPH