Referenties

/ donker

Een klant aan het woord

Natuurlijk kunnen wij vertellen waarom je voor ons zou moeten kiezen. Het is alleen veel leuker om het te lezen van onze klanten. Hieronder vertellen zij hun verhaal over de samenwerking met MUPH.
Zakelijk portret Zakelijk portret Zakelijk portret
Donker Winkelstyling
Gert Donker | Bedrijfsreportage

"Leonie is een geweldige vakvrouw. Ook onder minder ideale omstandigheden weet zij een maximaal resultaat te bereiken. Al de foto's in de project pagina's op onze website zijn van haar hand. We gaan Leonie voor volgende projecten zeker weer vragen."

Zo vertaalde ik het verhaal van Donker Winkelstyling 

Donker Winkelstyling is een specialist op het gebied van winkelinrichting en realisatie. Met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van winkelstyling en -verbouwing in uiteenlopende branches. Gert en zijn Collega's combineren hun passie voor het vak met jarenlange ervaringen en vertalen dat door naar concrete plannen en een duurzaam en vernieuwend concept. Daarbij staan kwaliteit, snelheid, en flexibiliteit hoog in het vaandel, zodat men snel geniet van een compleet ge(re)stylde winkel.

Voor de nieuwe website van Donker hebben we 11 projecten door het gehele land gefotografeerd. Van restaurants tot chocolaterie en van kaaswinkel tot cafetaria. De bedoeling was om (nieuwe) klanten, hun veelzijdigheid en mogelijkheden te laten zien. Bij de projecten kun je tevens zien wat ze geleverd hebben en op welke termijn.

Wil je zien hoe de beelden voor Donker Winkelstyling op de website gebruikt worden? Klik hier om de website te bekijken.    

Bedrijfsreportage: Maak je bedrijf zichtbaar

Ben jij trots op jouw bedrijf en je medewerkers? Kies dan voor een bedrijfsreportage. Ik denk graag met je mee tijdens een vrijblijvend en gratis branding gesprek. Tijdens dit gesprek geef ik je advies over hoe je de fotografie voor jou en jouw bedrijf goed neer kunt zetten, zodat jouw doelgroep zich maximaal aangesproken voelt.  

 

 

JA, ik wil een gratis branding gesprek aanvragen

meer MUPH