Referenties

/ carpe dien

Een klant aan het woord

Natuurlijk kunnen wij vertellen waarom je voor ons zou moeten kiezen. Het is alleen veel leuker om het te lezen van onze klanten. Hieronder vertellen zij hun verhaal over de samenwerking met MUPH.
Zakelijk portret Zakelijk portret Zakelijk portret
Carpe-Dien
Dinie van Berkel | Bedrijfsreportage

"Leonie is een professional die helemaal zichzelf is. Zij kan zich goed inleven in haar klant en weet precies wat belangrijk is voor de klant. Zij heeft voor Carpe-Dien een aantal projecten gefotografeerd en niets is haar teveel. Leonie denkt goed mee en snapt hoe 't werkt. Ik zal haar dan ook zeker aanbevelen bij mijn relaties!"

Zo vertaalde ik het verhaal van Carpe-Dien 

Carpe-Dien is een interieur ontwerp en adviesbureau met klanten door heel het land. Dinie van Berkel eigenaresse van Carpe-Dien houdt ervan om een goede balans te brengen in elk interieur. Of het nu gaat om een woonkamer, kantoor of restaurant ze tovert het in een handomdraai om in een interieur met een prettig gevoel. Voor haar nieuwe website wilde ze graag een aantal van haar projecten laten zien. Om zoveel mogelijk variatie hierin weer te geven hebben we op 1 dag 5 projecten gefotografeerd. Deze foto's gebruikt Dinie op haar website naast de 'voor' foto van het project om nieuwe klanten te laten zien hoe ze een interieur om kan toveren. Om de sfeer door te trekken in de rest van de website heeft MUPH ook een nieuw zakelijk portret gemaakt, die ze naast de website ook gebruikt voor social media als Linkedin en Facebook. Om het persoonlijke in de foto te vangen hebben we deze in een werksituatie in haar kantoor gemaakt. 

Bedrijfsreportage: Maak je bedrijf zichtbaar

Ben jij trots op jouw bedrijf en je medewerkers? Kies dan voor een bedrijfsreportage. Ik denk graag met je mee tijdens een vrijblijvend en gratis branding gesprek. Tijdens dit gesprek geef ik je advies over hoe je de fotografie voor jou en jouw bedrijf goed neer kunt zetten, zodat jouw doelgroep zich maximaal aangesproken voelt.  

 

 

JA, ik wil een gratis branding gesprek aanvragen

meer MUPH