Referenties

/ breeez

Een klant aan het woord

Natuurlijk kunnen wij vertellen waarom je voor ons zou moeten kiezen. Het is alleen veel leuker om het te lezen van onze klanten. Hieronder vertellen zij hun verhaal over de samenwerking met MUPH.
Zakelijk portret Zakelijk portret Zakelijk portret
Breeez
Myrte Scheffer | Personal Branding

"Vind maar eens iemand die op de gevoelige plaat kan vastleggen wie jij bent en wat je te bieden hebt. Die precies hoort wat je niet zegt en weet wat je denkt te bedoelen. Leonie, je bent een kanjer. Wat heb jij mij goed gezien, gehoord, begrepen en een gezicht gegeven aan hetgeen ik wilde delen door jouw nuchtere, betrokken en enthousiaste houding voelde ik me van begin tot eind op m'n gemak. Niet alleen tijdens de shoot maar ook in de aanloop daar naartoe. Je werkwijze is helder en door het moodboard dat je maakt en de ruimte die je geeft om hierop te reageren, laat je zien dat je een vakvrouw bent en creëer je vertrouwen bij mij als klant. Wanneer je dan de prachtige foto's in je mailbox krijgt, kun je niet anders dan ontzettend blij zijn. Bedankt!"

Zo vertaalde ik het verhaal van Breeez

Breeez helpt proactieve ondernemers bij het leggen en/of herontdekken van hun fundament voor een succesvolle organisatie. Dit doet ze in een oplossingsgerichte cultuur op een gelijkwaardige en enthousiaste manier. Om dit kracht bij te zetten op haar website hebben we Myrte als zakenvrouw neer gezet en hebben beeld gemaakt waarin vrijheid zichtbaar is. Dit omdat een goed fundament zorgt voor een gevoel van controle en vrijheid.

Wil je zien hoe de beelden voor Myrte op haar website gebruikt worden? Klik hier om de website te bekijken. 

Personal branding: Vertel jouw verhaal

Wil jij zichtbaar worden met jouw verhaal? Kies dan voor een personal branding fotoshoot. Ik denk graag met je mee tijdens een vrijblijvend en gratis branding gesprek. Tijdens dit gesprek geef ik je advies over hoe je de fotografie voor jou en jouw bedrijf goed neer kunt zetten, zodat jouw doelgroep zich maximaal aangesproken voelt.  

 

 

JA, ik wil een gratis branding gesprek aanvragen

meer MUPH