Referenties

/ breeez

Een klant aan het woord

Natuurlijk kunnen wij vertellen waarom je voor ons zou moeten kiezen. Het is alleen veel leuker om het te lezen van onze klanten. Hieronder vertellen zij hun verhaal over de samenwerking met MUPH.
Zakelijk portret Zakelijk portret Zakelijk portret
Breeez
Myrte Scheffer | Personal Branding

...Door jouw nuchtere, betrokken en enthousiaste houding voelde ik me van begin tot eind op m'n gemak. Niet alleen tijdens de shoot maar ook in de aanloop daar naartoe. Je werkwijze is helder en door het moodboard dat je maakt en de ruimte die je geeft om hierop te reageren, laat je zien dat je een vakvrouw bent en creëer je vertrouwen bij mij als klant. Wanneer je dan de prachtige foto's in je mailbox krijgt, kun je niet anders dan ontzettend blij zijn. Bedankt!

Breeez helpt proactieve ondernemers bij het leggen en/of herontdekken van hun fundament voor een succesvolle organisatie. Dit doet ze in een oplossingsgerichte cultuur op een gelijkwaardige en enthousiaste manier. Om dit kracht bij te zetten op haar website hebben we Myrte als zakenvrouw neer gezet en hebben beeld gemaakt waarin vrijheid zichtbaar is. Dit omdat een goed fundament zorgt voor een gevoel van controle en vrijheid.

Bekijk de website

meer MUPH