Referenties

/ bizzassistant

Een klant aan het woord

Natuurlijk kunnen wij vertellen waarom je voor ons zou moeten kiezen. Het is alleen veel leuker om het te lezen van onze klanten. Hieronder vertellen zij hun verhaal over de samenwerking met MUPH.
Zakelijk portret Zakelijk portret Zakelijk portret
Bizz Assistant
Jolanda van 't Erve | Personal Branding

"Ik had de mooie foto's gezien die Leonie van een collega ondernemer had gemaakt en die stijl sprak me meteen aan. Aan de telefoon groeide het vertrouwen nog meer dat ik met Leonie een goede fotograaf in de arm zou nemen. Door een moodboard te maken in mijn huisstijl kleuren en hele goede suggesties te doen voor settings, kleding, accessoires etc. bereidt ze jou en zichzelf goed voor op de shoot ze laat niets aan het toeval over. Op de shoot locatie loopt ze rond en scant heel precies wat een mooie achtergrond of setting is en dus een mooi shot oplevert. Ze heeft mijn verwachtingen meer dan waar gemaakt en prachtige authentiek foto's van en voor mij gemaakt, die ik prima kan inzetten voor mijn website en marketing! Super bedankt daarvoor, Jolanda van 't Erve"

Zo vertaalde ik het verhaal van Bizz Assistant 

Jolanda is virtueel manager voor zelfstandige ondernemers. Daarbij ondersteund Jolanda jou en jouw team om de flow en groei in jouw bedrijf te houden. Omdat Jolanda haar eigen "product' is hebben we een serie gemaakt waarbij Jolanda centraal stond. Met verschillende outfits, emoties en settings hebben we een diverse fotoshoot gecreëerd. 

Wil je zien hoe de beelden voor Jolanda op haar website gebruikt worden? Klik hier om de website te bekijken. 

Personal branding: Vertel jouw verhaal

Wil jij zichtbaar worden met jouw verhaal? Kies dan voor een personal branding fotoshoot. Ik denk graag met je mee tijdens een vrijblijvend en gratis branding gesprek. Tijdens dit gesprek geef ik je advies over hoe je de fotografie voor jou en jouw bedrijf goed neer kunt zetten, zodat jouw doelgroep zich maximaal aangesproken voelt.   

 

 

JA, ik wil een gratis branding gesprek aanvragen

meer MUPH