Referenties

/ bijjuul

Een klant aan het woord

Natuurlijk kunnen wij vertellen waarom je voor ons zou moeten kiezen. Het is alleen veel leuker om het te lezen van onze klanten. Hieronder vertellen zij hun verhaal over de samenwerking met MUPH.
Zakelijk portret Zakelijk portret Zakelijk portret
Juul Godschalk
Juul Godschalk | Bedrijfsreportage

"Nadat ik bij een andere ondernemer foto's had gezien die Leonie had gemaakt, heb ik Leonies hulp ingeschakeld om foto's te maken voor mijn bedrijf BijJuul. Ik wilde graag foto's die op een speelse frisse manier aansloten bij mijn missie. We hebben voor 4 verschillende settings gekozen en er zijn 4 super gave foto's uit gekomen! In het telefoongesprek vooraf waarin we kennis maakten en ik vertelde wat ik wilde, ging Leonie al meteen meedenken. Mijn website werd er bij gepakt, ze dacht mee en ze kwam met voorstellen. De fotoshoot zelf was leuk, plezierig (Leonie is een fijn persoon met humor) en ik ben super blij met het eindresultaat! De foto's zijn precies wat ik voor ogen had! Thanks Leonie!"

Zo vertaalde ik het verhaal van Juul

Juul heeft een missie, heel nederland zelfbewuster te laten zijn, want volgens haar is dat de kracht tot verandering. Dit doet ze door het geven van mindfulness, lifecoaching en massages. Voor haar website was Juul op zoek naar nieuwe beelden waarmee zij vooral het stuk, mindfulness meer uit kon dragen. Daarnaast heeft ze ook haar eigen youtube kanaal met fragmenten van mindfulness voor onderweg.

Om ze het zweverige gevoel niet in de fotografie terug te laten komen, hebben we gekeken naar waar haar doelgroep de lessen volgen. Onderweg in de trein, in de natuur, in een café, etc. Op deze plekken hebben we ook de foto's gemaakt. Haar zakelijk portret hebben we gemaakt op haar werkplek om ook te laten zien dat het ze een zakelijke vrouw met een missie is.

Voor de kleur hebben we gekozen voor, roze, groen/mint, wit en grijs. Neutrale en rustige tinten die ook passen bij Juul haar huisstijl. Uiteraard is dat niet geheel toevallig, als je huisstijl bij jou klopt dan zul je vaker merken dat dezelfde kleuren terug keren. Voor deze fotoshoot hebben wij ook de make-up verzorgd.

Wil je zien hoe de beelden voor Juul op haar website gebruikt worden? Klik hier om de website te bekijken.    

Bedrijfsreportage: Maak je bedrijf zichtbaar

Ben jij trots op jouw bedrijf en je medewerkers? Kies dan voor een bedrijfsreportage. Ik denk graag met je mee tijdens een vrijblijvend en gratis branding gesprek. Tijdens dit gesprek geef ik je advies over hoe je de fotografie voor jou en jouw bedrijf goed neer kunt zetten, zodat jouw doelgroep zich maximaal aangesproken voelt.  

 

 

JA, ik wil een gratis branding gesprek aanvragen

meer MUPH