Referenties

/ allwecare medical bv

Een klant aan het woord

Natuurlijk kunnen wij vertellen waarom je voor ons zou moeten kiezen. Het is alleen veel leuker om het te lezen van onze klanten. Hieronder vertellen zij hun verhaal over de samenwerking met MUPH.
Zakelijk portret Zakelijk portret Zakelijk portret
AllweCare Medical B.V.
Ton Mulder | Zakelijk portret

AllweCare Medical B.V. vertegenwoordigd een groot aantal medische hulpmiddelen op het gebied van wond- en littekenzorg, stomazorg, anti-decubituszorg en overige zorgproducten voornamelijk in de Nederlandse markt. Daarbij zorgen zijn niet alleen dat de nieuwste producten leverbaar zijn maar vooral dat het juiste product bij de juiste persoon terecht komt. Daardoor kan de patiënt zelf (met een medisch deskundige) kiezen uit het beste medische hulpmiddel wat bij hem of haar past. 

Voor Linkedin waren de eigenaren op zoek naar een fotograaf die een mooi zakelijk portret van hun kon maken en een groepsfoto's. De foto's moesten ook gebruikt kunnen worden voor hun eigen website, drukwerk en social media. Om ervoor te zorgen dat de foto's bij de beleving van het bedrijf passen hebben we de kleur van het logo terug laten komen in de achtergrond van de foto. Ook hebben we een aantal steekwoorden gekozen die terug moesten komen in de foto, zakelijk, professioneel en vriendelijk. Om ervoor te zorgen dat alles bij elkaar klopt, maak ik vooraf een moodboard en geef ik en kledingadvies. In dit advies hou ik rekening met kleurgebruik, de steekwoorden en sfeer. Zo kan de klant van te voren al zien hoe het ongeveer gaat worden en of dit aansluit bij zijn verwachtingen.


Bekijk de website

meer MUPH