Referenties

/ Reinders Reniers

Een klant aan het woord

Natuurlijk kunnen wij vertellen waarom je voor ons zou moeten kiezen. Het is alleen veel leuker om het te lezen van onze klanten. Hieronder vertellen zij hun verhaal over de samenwerking met MUPH.
Zakelijk portret Zakelijk portret Zakelijk portret
Reinders, Reniers & Partners
Mary Reniers | Bedrijfsreportage

"Voor de campagne rondom onze naamswijziging en de introductie van onze nieuwe website, hebben we er opnieuw voor gekozen om Leonie erbij te betrekken. Onze eerdere ervaring met MUPH van een paar jaar geleden was namelijk al heel prettig. En ook deze keer zijn we zeer tevreden. Naar aanleiding van de eerste schetsen van de nieuwe huisstijl wist Leonie direct hoe ze daar qua sfeer en uitstraling bij aan wilde sluiten. Het opmaken en de fotoshoot verliepen weer in een super prettige sfeer. We zijn heel erg blij met het resultaat!"

Reinders, Reniers en Partners wilde voor hun nieuwe naam, huisstijl en website een nieuwe portretserie met een allure die past bij deze veranderingen. Het moest fris en zakelijk zijn, maar ook vriendelijkheid uitstralen. Daarom hebben we gekozen voor een lichte achtergrond en kleding en neutrale tinten. Om het plaatje af te maken hebben we ook iedereen voorzien van een bijpassende make-up. De beelden zijn gebruikt voor een mailing per post, de nieuwe website en linkedin.

Bekijk de website

meer MUPH