Referenties

/ Olaf Eyewear

Een klant aan het woord

Natuurlijk kunnen wij vertellen waarom je voor ons zou moeten kiezen. Het is alleen veel leuker om het te lezen van onze klanten. Hieronder vertellen zij hun verhaal over de samenwerking met MUPH.
Zakelijk portret Zakelijk portret Zakelijk portret
Olaf Eyewear
Olaf van Wely | Reclamefotografie

"Ik ben het gewend om voor de camera te staan dankzij mijn zeer professionele fotografie die mede heeft geholpen mijn eigen merk, sterk in de markt te zetten! Leonie heeft voor ons 3 fotoshoots allemaal op verschillende locaties gefotografeerd. Het is zeer fijn om met haar te werken omdat ze je super op je gemak stelt als je al zenuwachtig zou zijn voor zo'n fotoshoot. Het resultaat is super geworden dankzij haar waanzinnig oog voor detail!"


Zo vertaalde ik het verhaal van Olaf Eyewear 

Het merk OLAF Eyewear begint in 2012 in Parijs, waar Olaf de brillen van een kleine Berlijnse brillenmaker ontdekt. De combinatie van pasvorm, design en mooiste materialen is zo uniek dat hij geen moment twijfelt om zijn naam te verbinden aan deze brillen. Nog geen half jaar later vraagt hij MUPH voor zijn fotoshoot en staat hij hierin zelf model, voor de release van de eerste lijn OLAF brillen in september 2013. Wegens succes volgt nog geen 3 maanden later de volgende shoot op Marbella voor OLAF Eyewear SUN, de zonnebrillenlijn die werd gelanceerd maart 2014. De fotoshoot waarin we de combinatie tussen de normale monturen en de zonnebrillen gemaakt hebben werd in juni 2014 in Amsterdam gefotografeerd. Gestart als een impulsbeslissing vanuit zijn passie voor brillen, durft Olaf nog niet te voorspellen waar het succes heen gaat. 

 Wil je zien hoe de beelden voor Olaf op zijn website gebruikt worden? Klik hier om de website te bekijken.    


Reclamefotografie: Maak je product zichtbaar

Ben jij trots op jouw product en denk je erover na om deze goed in de markt te zetten? Kies dan voor reclamefotografie. Ik denk graag met je mee tijdens een vrijblijvend en gratis branding gesprek. Tijdens dit gesprek geef ik je advies over hoe je de fotografie voor jou en jouw bedrijf goed neer kunt zetten, zodat jouw doelgroep zich maximaal aangesproken voelt.  

 

 

JA, ik wil een gratis branding gesprek aanvragen

meer MUPH