Referenties

/ Merel Health Coaching

Een klant aan het woord

Natuurlijk kunnen wij vertellen waarom je voor ons zou moeten kiezen. Het is alleen veel leuker om het te lezen van onze klanten. Hieronder vertellen zij hun verhaal over de samenwerking met MUPH.
Zakelijk portret Zakelijk portret Zakelijk portret
Merel Health Coaching
Merel Schambergen | Personal Branding

"Wauw wat een fijne samenwerking was dat! Zeer professioneel, leuke ideeën en ze is super fijn om mee te werken. Ze stelt je snel op je gemak en voor je het weet heb je er al lol in.  Ik vond het zeer leuk om met MUPH te werken. Ze weten precies wat er nodig is om de juiste sfeer te creëren. Het eind resultaat? Ik ben meer dan tevreden! Bedankt MUPH."

Zo vertaalde ik het verhaal van Merel Health Coaching 

Merel Health Coaching is een jong bedrijf die mensen begeleid om gezonder te leven en lekkerder in hun vel te laten voelen. Dit doet ze door ze te voorzien van adviezen en te begeleiden op het gebied van sport en voeding. Om meteen een goede start te maken had Merel foto's nodig voor haar nieuwe website. Omdat de foto's groot in de website gebruikt worden hebben ze een belangrijke functie, beleving brengen. Om ervoor te zorgen dat zowel voeding als beweging in de foto's naar voren komt, hebben we met de onderwerpen hierin een onderscheid gemaakt. Omdat Merel uit Boxmeer komt hebben we daar ook de foto's gemaakt. Op herkenbare plekken voor de echte Boxmerenaar maar niet zo herkenbaar dat het meteen lijkt of ze alleen werkzaam is in Boxmeer. Een klein detail wat het voor sommige nog leuker maakt om naar te kijken. In 6 beelden hebben we haar passie, kracht, gezondheid, vrolijkheid en vertrouwen willen gevangen om zo het gevoel wat je bij haar krijgt ook online te krijgen. Daarnaast zijn de beelden zo gemaakt dat ze ook goed te gebruiken zijn bij acties, flyers, brochures etc.

Personal branding: Vertel jouw verhaal

Wil jij zichtbaar worden met jouw verhaal? Kies dan voor een personal branding fotoshoot. Ik denk graag met je mee tijdens een vrijblijvend en gratis branding gesprek. Tijdens dit gesprek geef ik je advies over hoe je de fotografie voor jou en jouw bedrijf goed neer kunt zetten, zodat jouw doelgroep zich maximaal aangesproken voelt.  

 

JA, ik wil een gratis branding gesprek aanvragen

meer MUPH