Over MUPH /

Over ons

Live your life to the max

Dagelijks ben ik bezig met mijn grootste passies, fotografie en make-up. Hierbij vind ik het belangrijk dat een bedrijf laat zien waarvoor ze staan en dus ontbreekt dat ook niet op mijn website. Lees hieronder wie ik ben, waarom doe wat ik het liefste doe en hoeveel schoenen ik in mijn kast heb.
MUPH
BRANDING
PHOTOGR
APHY

Naam Leonie van der Locht - Huijbers
Beroep Fotografe & visagist
Opleidingen Fotonica in
's-Hertogenbosch & visagie in Tilburg Woonplaats Nijmegen Verslaafd aan  High heels, sushi & muffins Motto Start each day like it's your birthday
MUPH sinds 10-08-2009

Over Muph

MUPH Branding Photography werkt elke dag met passie om het beste in mensen, bedrijven
en producten in beeld te brengen. Wij geloven namelijk dat achter elk bedrijf en mens een uniek verhaal zit. Daarom halen we het mooiste in hen naar boven en geven we ze de aandacht die is verdiend. Of dit nu een stoere, jonge meid is, een trotse directeur, een mooi interieur of een hippe designer met zijn nieuwste collectie. Elk verhaal is mooi en dat brengt MUPH met fotografie en visagie tot leven.  

In de bijna negen jaar dat MUPH Branding Photography bestaat hebben we al vaak in andermans schoenen gestaan. Van stevige stapper tot hoge hak en van lakschoen tot een
paar modderlaarzen. Vanuit Nijmegen rijden wij het hele land door en duiken we onze fotostudio in om iedereen te laten zien wat een krachtige foto voor jou en jouw merk kan betekenen. Om jouw verhaal te vertellen, komen we naar je toe. In jouw werkplek voel jij je op je gemak, leren we jouw bedrijf nog beter kennen en dat zie je terug in de foto. Met onze mobiele studio maken we van jouw kantoor, kantine of magazijn een waren fotostudio. Bijkomend voordeel, als wij klaar zijn kan iedereen meteen weer aan het werk.

It's all about the image(s)! is waar we voor staan. Jouw image vertalen in images is onze kracht. Dit doen we met fotografie maar ook met visagie en ook gecombineerd. Wij zijn ook in te huren voor het verzorgen van een mooie make-up voor bijvoorbeeld die belangrijke presentatie, je trouwdag of een andere dag wanneer je even écht moet stralen.

Mijn naam is Leonie van der Locht - Huijbers, ik ben 32 jaar en trotse oprichtster van MUPH Branding Photography. Het is een droom om elke dag met mijn passies fotografie en make-up bezig te zijn. Verder ben ik natuurlijk dol op muffins, sushi en ben ik bijna altijd op high heels te vinden. Behalve tijdens het shooten natuurlijk, want dat is écht niet te doen ;). 

Bekijk hier onze video en zie waarom het verbeteren van image(s) mijn passie is: youtu.be/0uoI3WfkPHs

Graag drink ik een kop thee met je om erachter te komen wat jouw passie is en hoe ik die kan vertalen naar sprekende beelden. meer MUPH