Over MUPH

Live your life to the max

Graag houd ik me bezig met mijn grote passie, verhalen vertellen met fotografie. Hierbij vind ik het belangrijk dat je ziet wie jij als ondernemer bent en wat je wilt delen met de rest van de wereld. Lees hieronder wie ik ben en waar ik enthousiast over word!
CREATE
INSPIRE
CONNECT

Naam Leonie van der Locht - Huijbers
Beroep Branding Photographer
Opleiding Fotonica in 
's-Hertogenbosch 
Woonplaats Nijmegen
Verslaafd aan  Sushi, thee, fijne mensen & schoonheid in alles om me heen
Motto Live your life to the max
MUPH sinds 10-08-2009Over Muph

Leuk om je te ontmoeten! Mijn naam is Leonie van der Locht – Huijbers. In 2009 richtte ik MUPH Branding Photography op uit een passie voor fotografie. Al vroeg zat mijn aandacht voor mooie verhalen, de schoonheid van een echte lach en het oog voor detail er al in.  

Voor mij was het dan ook snel duidelijk dat de foto zelf nooit het einddoel mag zijn en mijn fototoestel slechts een middel is om jouw verhaal als ondernemer te delen met de rest van de wereld. Jouw passie en wie jij bent als ondernemer is waar ik mijn inspiratie uit haal. Deze vormen de basis voor jouw fotoshoot. Want zoals wij altijd zeggen: ”It’s all about the image(s)”!

 Eerlijk, jezelf, puur… jouw verhaal!

Door te laten zien wie je bent en waar je voor staat, maak je een connectie met je klant. Want naast dat jouw foto’s creatief en puur zullen zijn, is het ook belangrijk dat je ze ook commercieel goed in kunt zetten.

Onze passie voor het verhaal van jou als ondernemer is terug te vinden in onze 5 expertises:

- Zakelijk portret
- Personal Branding fotografie
- Bedrijfsreportages
- Reclameproducties
- Website fotografie

Bij elk onderdeel staat datgene centraal wat jou en je bedrijf uniek maakt. Daarom gaan we altijd naar de plek die helemaal bij jou past. Op jouw locatie voel jij je namelijk helemaal op je gemak en leren we jouw bedrijf en de mensen daarachter nog beter kennen. En dat zie je terug op de foto’s. Hierbij gebruiken we de ruimte als extra persoonlijkheid in de foto. Wil je liever een studio setting? Dat is geen probleem, want met onze mobiele studio maken we ook zo van jouw ruimte in een handomdraai een ware fotostudio. Bijkomend voordeel is dat we naar jouw pand komen, dus al het personeel kan na de foto direct weer aan het werk.
 

 Aandacht voor elk detail

Jouw image vertalen in images is onze kracht. Dit doen we door middel van fotografie met aandacht voor elk detail. Daarom besteden wij veel aandacht aan de styling en desgewenst ook de visagie. Onze visagist Marlou kan iedereen voorzien van een mooie make-up en haarstyling om het totaal plaatje nog mooier te maken. Ook is Marlou te boeken voor het verzorgen van een mooie make-up en haarstyling voor bijvoorbeeld die belangrijke presentatie, je trouwdag of een andere dag wanneer je even écht moet stralen.

Over Muph

Mijn naam is Leonie, ik ben 33 jaar en trotse oprichtster van MUPH Branding Photography. Het is een droom om elke dag creatief en commercieel bezig te zijn. Verder ben ik dol op sushi, drink ik eindeloos thee, hou ik van fijne mensen en van de schoonheid in alles om me heen.  

Voor ons jubileum maakte wij ons eigen magazine met daarin 6 beroepen met een muffig imago. Wil je ons digitale magazine "The Image Book" ontvangen? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief

Bekijk hier onze video en zie waarom het verbeteren van image(s) mijn passie is:


Ik denk graag met je mee tijdens een vrijblijvend en gratis branding gesprek. Tijdens dit gesprek geef ik je advies over hoe je de fotografie voor jouw merk neer zou kunnen zetten zodat jouw doelgroep zich maximaal aangesproken voelt. 

JA, ik wil een gratis branding gesprek aanvragen!

meer MUPH