Make-up /

Zakelijke make-up

Put your lipstick on

Heb je een zakelijke presentatie, feest of een fotoshoot? Graag benadrukken we met visagie jouw mooiste punten waardoor je echt gaat stralen. Of het nu gaat om een naturel make-up of een feestelijke make-up niets is ons te gek. Heb je vragen over onze werkwijze, neem dan gerust contact met ons op.
Zakelijk portret Zakelijk portret Zakelijk portret
Zakelijke make-up & haarstyling
vanaf € 90,00 * 

Als je écht even goed voor de dag moet komen voor bijvoorbeeld een belangrijke presentatie, fotoshoot, interview of afspraak, verzorgen wij graag de make-up en haarstyling bij jou op locatie. Van ingetogen tot uitbundig met het accent op de juiste plek. We luisteren naar je wensen en geven onze visie om samen tot een prachtige look te komen. Onze make-up artist en haarstylist Marlou is op de hoogte van alle trends en weet wat bij jou past. Marlou komt met al haar spullen naar jouw locatie toe.

  • Make-up & Haarstyling € 90,00 p.p. (ex. reiskosten make-up artist € 0,19 p.km. + € 35,00 bij meer dan 100 km)
  • Make-up & Haarstyling 1 dagdeel € 185,00 (ex. reiskosten make-up artist € 0,19 p.km. + € 35,00 bij meer dan 100 km)
  • Make-up & Haarstyling 2 dagdelen € 350,00 (ex. reiskosten make-up artist € 0,19 p.km. + € 35,00 bij meer dan 100 km)
  • Reiskosten € 0,19 p.km. 

* Prijzen zijn exclusief BTW. De prijs is gebaseerd op 1x make-up en 1x haarstyling. Marlou zal max. 1,5 uur aanwezig zijn. Zie hierboven wat de extra opties kunnen zijn met de daarbij behorende kosten. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor jouw wensen.

Boek een make-up afspraak

meer MUPH