Make-up /

Visagie voor fotoshoots

When the lady smiles

Altijd al een mooie foto van jezelf willen hebben? Maak een fotoshoot compleet met make-up en/of haarstyling. Voor een mooi familieportret of een extremere fashionshoot en alles er tussenin. We benadrukken graag samen met jou je sterken punten. Alles gaat in overleg maar natuurlijk geven we ook graag een professioneel advies om samen tot het beste resultaat te komen.
Zakelijk portret Zakelijk portret Zakelijk portret
Make-up voor fotoshoots
vanaf € 45,00 *

Maak je fotoshoot compleet met een mooie make-up en/of haarstyling! Heb je binnenkort een fotoshoot of ben je model en wil je met verschillende looks op de foto? Maak het plaatje dan compleet met een mooie make-up. Van een ingetogen natuurlijke look tot uitbundige feestmake-up met het accent op de juiste plek. We luisteren naar je wensen en geven onze visie om samen tot een prachtige make-up te komen. In ons team hebben we ook haarstylisten om het gewenste complete effect te bereiken. 

  • Naturel make-up v.a. € 45,00 p.p. 
  • Feestmake-up v.a. € 50,00 p.p.
  • Haarstyling v.a. € 45,00 p.p.
  • Reiskosten € 0,19 p.km. vanaf Nijmegen

* Prijzen zijn inclusief BTW. De prijs is gebaseerd op een naturel make-up voor een fotoshoot. Zie hierboven wat de andere opties kunnen zijn met de daarbij behorende kosten. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor jouw wensen.

Boek een make-up afspraak

meer MUPH