Make-up /

Metamorfose

Everything has beauty

Altijd al eens iedereen versteld willen laten staan met een nieuw voorkomen? Met een metamorfose toveren we je om! Dit kan met make-up en haarstyling maar het kan ook gecombineerd worden met knippen en kleuren en styling. Tussen de metamorfose door geven we je tips zodat je het zelf thuis ook kan. Vraag gerust naar onze mogelijkheden.
Zakelijk portret Zakelijk portret Zakelijk portret
Metamorfose
vanaf € 150,00 *

Ben je benieuwd wat je me de juiste make-up en haarstyling kan bereiken? Altijd al iets anders willen proberen maar weet je niet precies hoe of durf je het zelf niet zo goed? Laat ons je adviseren! We laten je graag zien waar je op moet letten, wat het met je doet en wat je beter niet kan doen. De metamorfoses worden altijd gegeven in combinatie met haarstyling en het daarbij horende advies. Eventueel is een metamorfose ook te combineren met knippen/verven en styling advies. De metamorfoses worden gegeven op locatie bij jouw thuis door onze make-up artist en haarstylist Marlou.

  • Make-up & haar + advies v.a. € 85,00 p.p. 
  • Haarstyling + advies v.a. € 65,00 p.p.
  • Knippen v.a. € 20,00 p.p.
  • Verven v.a. € 30,00 p.p.
  • Reiskosten € 0,19 p.km. 

Nathalie van de Water: "Dankjewel voor je goede make-up adviezen en de handige trucjes die ik van je heb geleerd! Je nam uitgebreid de tijd om te kijken wat het beste bij mij paste. Heel professioneel en persoonlijk."  

Maaike Janssen: "Super leuk en leerzaam!" 

* Prijzen zijn inclusief BTW. De vanaf prijs is gebaseerd op 1,5 uur make-up en haarstyling met advies. Zie hierboven wat de extra opties kunnen zijn met de daarbij behorende kosten. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor jouw wensen.

Boek een metamorfose

meer MUPH