Make-up /

Bruidsmake-up

Shine bright like a diamond

Je gaat trouwen en je wilt er op je best uit zien. Of het nu gaat om een subtiele natuurlijke make-up of juist een feestelijke zwaardere make-up, we maken graag een mooie bruid van je. We werken altijd in een combinatie van proefmake-up en bruidsmake-up op de dag zelf. Wil je meer weten, neem dan gerust contact met ons op.
Zakelijk portret Zakelijk portret Zakelijk portret
Bruidsmake-up & Bruidskapsel
€ 245,00 * 

Je gaat trouwen en wilt natuurlijk van oor tot oor stralen! We verzorgen graag een passende bruidsmake-up voor jouw speciale dag. Om goed te weten wat je wilt, maken we vooraf een afspraak voor de proefmake-up. Tijdens deze afspraak laten we zien wat er mogelijk is, luisteren we naar je wensen en proberen we het één en ander uit. Samen komen we tot jouw gewenste bruidsmake-up. Op de dag zelf kom ik naar je toe en verzorg ik deze make-up zodat je er die dag op je mooist uitziet. Om het plaatje compleet te maken heeft MUPH ook een haarstylist in het team, informeer nu naar de mogelijkheden.

  • Proefmake-up en bruidsmake-up € 150,00 p.p.
  • Make-up gasten v.a. € 40,00 p.p.
  • Proefkapsel en bruidskapsel v.a. € 150,00 p.p.
  • Kapsel gasten v.a. € 35,00 p.p.
  • Combinatie make-up, haarstyling en proefversies € 245,00 p.p.
  • Touch up € 45,00 p.p. ex reiskosten/parkeerkosten
  • Reiskosten € 0,19 p.km. 


Janneke Klomp - van der Veer: "MUPH heeft bijgedragen aan een heerlijke ontspannen en bijzondere ochtend op de dag van ons trouwen.. én niet geheel onbelangrijk: met een verbluffend resultaat! Aan ieder detail werd gedacht en zelfs de jurk werd tot in perfectie gestrikt. Prachtig begin van een geweldige dag!"

Marjolijn Desmet - Laugesen: "MUPH heeft mij omgetoverd tot de mooiste versie van mezelf, op de belangrijkste dag van mijn leven. Leonie luisterde aandachtig naar wat ik wilde en gaf de juiste adviezen. De make-up paste echt perfect bij mij en wat ik wilde uitstralen. Bedankt MUPH, ook namens mijn man ;-)" 

Christel Veen - Goesten: "Dankzij Leonie hebben wij een prachtige herinnering aan onze bruiloft. Zij heeft die dag niet alleen de fotografie verzorgd maar ook mijn mooie bruidsmake-up
!"


* Prijzen zijn inclusief BTW. De vanaf prijs is gebaseerd op een proefmake-up/haarstyling, bruidsmake-up/haarstyling op de dag zelf. Zie hierboven wat de extra opties kunnen zijn met de daarbij behorende kosten. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor jouw wensen.

Boek een bruidsmake-up

meer MUPH