Fotografie

Fotografie Nijmegen

Een perfecte eerste indruk bij jouw doelgroep maak je met de juiste foto's. Door te kiezen voor een zakelijke fotograaf die snapt hoe je jouw image onderscheidend maakt en daarmee je de drempel voor je klant verlaagd.
Zakelijk portret Zakelijk portret Zakelijk portret

Dé fotograaf voor zakelijke fotografie

 

In en om Nijmegen zijn veel fotografen gevestigd met allemaal hun unieke stijl. Wij van MUPH zijn gespecialiseerd in zakelijke fotografie, zoals bedrijfsreportages, reclamefotografie en zakelijke portretten. Bij ons draait het dan ook allemaal om de juiste 'image(s)', dat betekent het vertalen van jouw verhaal naar sprekende foto's.  We zien dan ook dat voor veel bedrijven 'visual branding' steeds belangrijker wordt, omdat klanten nu eenmaal meer gevoel hebben bij fotografie dan bij tekst. Wij zijn gevestigd in Nijmegen en komen graag op bezoek bij bedrijven in de regio om alles te vertellen over onze werkwijze. 

Maak een afspraak

Fotograaf in Nijmegen voor website tot brochure

 

Ook bedrijven in Nijmegen maken steeds minder gebruik van stockfoto's. Klanten willen nu eenmaal graag foto's zien van echte mensen zoals zij en van medewerkers van je bedrijf. Zo geven wij meer authenticiteit aan jouw imago. MUPH zorgt ervoor dat de fotografie geschikt is voor alle vormen van communicatie zoals de website, brochure, advertenties en overig promotiemateriaal. Om ervoor te zorgen dat de foto's perfect aansluiten bij de uitstraling van je bedrijf, maken wij voor de fotoshoot een moodboard. Hierin ontstaat er vooraf een beeld van het resultaat en weet je zeker dat alles past bij wat jij voor ogen hebt. 

Bekijk portfolio 

Zet jezelf in de spotlights

 

Als bedrijf wil je natuurlijk graag opvallen tussen de concurrenten. Daarvoor moeten jouw potentiële klanten zoveel mogelijk met je bedrijf in aanraking komen en direct het goede gevoel krijgen. Vooral online betekent dit gebruik maken van visuele elementen. We weten uit onze eigen ervaring dat online gebruikers steeds minder tekst willen lezen en hun informatie liever via beelden krijgen. Door gebruik te maken van fotografie die jouw onderscheidend imago om kan zetten in beeld, zorg je ervoor dat je klanten naar jou kijken in plaats van naar je concurrentie. 

Een aantal rederen om voor MUPH te kiezen als je op zoek bent naar fotografie in Nijmegen:

  • Specialist met veel ervaring in de zakelijke markt
  • Vooraf wordt moodboard gemaakt om te zorgen dat de foto's perfect aansluiten bij je imago
  • Fotograaf die werkt vanuit de marketingstrategie van je bedrijf, in plaats van 'alleen een mooie foto'
  • Mobiele fotostudio op locatie, zodat jouw personeel zo min mogelijk tijd kwijt is voor de fotoshoot

Bent u op zoek naar zakelijke fotografie voor jouw bedrijf, onderneming of instelling in de regio Nijmegen, Land van Cuijk, Boxmeer, Uden of Arnhem? Neem dan nu vrijblijvend contact op met Leonie van der Locht-Huijbers, bij MUPH verantwoordelijk voor de zakelijke fotografie. Zij kan in een persoonlijk gesprek vertellen wat zakelijke fotografie specifiek voor jouw bedrijf kan betekenen. 

Lees verder

meer MUPH