Fotografie /

Reclamefotografie

Be visible

Vraagt jouw product of dienst om een (bewustwordings-) campagne? Heb je meerdere keren per jaar iets nieuws te brengen? Laat ons meedenken om een passende campagne te maken die perfect aansluit bij de doelgroep.
Zakelijk portret Zakelijk portret Zakelijk portret
Reclamefotografie
vanaf € 385,00 *

Zet jouw merk in de spotlights! Heb je een product of bied je een dienst aan en wil je deze graag onder de aandacht brengen? Versterk dan je campagne met jouw eigen, unieke beelden. Samen met de 'vrienden van MUPH', hebben wij alles in huis om de gehele productie te verzorgen op locatie of in onze studio. Denk bijvoorbeeld aan make-up, haarstyling, styling, maar ook een wervende tekstschrijver of een grafisch designer. Graag denken wij samen na over jouw unieke presentatie. Informeer daarom ook eens naar deze mogelijkheden en laat ons van jouw bedrijf een sterk merk maken!

MUPH Branding Photography werkt met een uurtarief van € 125,00 voor fotografie. Daarnaast rekenen we een prijs per foto voor de professionele beeldbewerking die zorgt voor de puntjes op de ï. Voor deze prijs worden alle beelden standaard copyrightvrij en in hoge kwaliteit via wetransfer aangeleverd. Hoe meer foto's je afneemt, hoe goedkoper de prijs per foto in verhouding wordt. Hierdoor wordt het nog aantrekkelijker om reclamefotografie te combineren met bijvoorbeeld productfotografie.

  • 1 - 5 foto's € 35,00 per foto
  • 6 - 10 foto's € 32,00 per foto
  • 11 - 20 foto's € 29,50 per foto
  • 20 + prijs op maat
  • Reiskosten € 0,19 p.km. vanaf Nijmegen
  • Make-up & Haarstyling 1 dagdeel € 200,00 (ex. reiskosten make-up artist € 0,19 p.km. + € 35,00 bij meer dan 100 km)
  • Make-up & Haarstyling 2 dagdelen € 375,00 (ex. reiskosten make-up artist € 0,19 p.km. + € 35,00 bij meer dan 100 km)
  • Styling voor gehele campagne is mogelijk, neem contact op voor de mogelijkheden en prijzen

Ik denk graag met je mee tijdens een vrijblijvend en gratis branding gesprek. Tijdens dit gesprek geef ik je advies over hoe je de fotografie voor jouw merk neer zou kunnen zetten zodat jouw doelgroep zich maximaal aangesproken voelt. 

JA, ik wil een gratis branding gesprek aanvragen
 

* Prijzen zijn exclusief BTW. De prijs is gebaseerd op 1 uur en een gedeelte van het 2e uur fotografie, met 5 beelden. Dit is een gemiddelde prijs voor een kleine reclamereportage. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor jouw wensen. 

meer MUPH