Fotografie /

Zakelijk portret

Een lach staat je goed

Er is geen belangrijker visitekaartje voor een bedrijf dan de mensen die er achter staan. Laat ze zien! Zet jezelf en je bedrijf in de spotlights met een mooi zakelijk portret. Door te laten zien wie je bent creëer je een professioneel en betrouwbaar bedrijf.
Zakelijk portret Zakelijk portret Zakelijk portret
Zakelijk portret
vanaf € 125,00 *

Met een zakelijk portret maak je jouw bedrijf persoonlijk. Klanten willen meer dan ooit zien wie de mensen zijn achter het bedrijf. Een goed zakelijk portret straalt vertrouwen uit en laat direct een goede indruk achter. Het is belangrijk om een professionele en persoonlijke foto te gebruiken voor je website, brochure en natuurlijk op alle social media. Door je gehele personeel in dezelfde setting te fotograferen zorg je voor herkenbaarheid op bijvoorbeeld Linkedin. Zo bouw je aan een sterke en persoonlijke uitstraling van je bedrijf. Jouw fotoshoot kan plaats vinden op locatie, in je bedrijf of in mijn studio. MUPH heeft een mobiele fotostudio en komt graag naar je toen om van de bedrijfsruimte een studio te maken, zodat niemand lang weg hoeft van zijn werkplek. Er is van alles mogelijk, dus informeer gerust wat we voor jou kunnen betekenen.

MUPH Branding Photography werkt met een uurtarief van € 125,00 voor fotografie. Daarnaast rekenen we een prijs per foto voor de professionele beeldbewerking die zorgt voor de puntjes op de ï. Voor deze prijs worden alle beelden standaard copyrightvrij en in hoge kwaliteit via wetransfer aangeleverd. Hoe meer foto's je afneemt, hoe goedkoper de prijs per foto in verhouding wordt. Hierdoor wordt het nog aantrekkelijker om een reportage te laten maken van heel je team. 
 

  • 1 - 5 foto's € 30,00 per foto
  • 6 - 10 foto's € 28,00 per foto
  • 11 - 20 foto's € 26,50 per foto
  • 20 + prijs op maat
  • Reiskosten € 0,19 p.km. vanaf Nijmegen
  • Make-up & Haarstyling € 125,00 p.p. (ex. reiskosten make-up artist € 0,19 p.km. + € 35,00 bij meer dan 100 km)
  • Styling 2 sets kleding v.a. € 315,00 (ex. reiskosten stylist € 0,19 p.km. + € 35,00 bij meer dan 100 km)
  • Styling 3 sets kleding v.a. € 405,00 (ex. reiskosten stylist € 0,19 p.km. + € 35,00 bij meer dan 100 km)
  • Styling advies, kleuranalyse, gezichtsanalyse en tips over stoffen, modellen en combinaties voor jouw fotoshoot € 197,00 p.p. 

* Prijzen zijn exclusief BTW. De vanaf prijs is gebaseerd op een gedeelte van 1 uur fotografie en 1 foto op locatie. Dit is voor een mooi zakelijk portret van 1 persoon een gemiddelde prijs. Mochten je collega's of zelfs het gehele team ook foto's in dezelfde setting nodig hebben dan is dit per persoon altijd goedkoper. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor jouw wensen.

Bekijk Portfolio

meer MUPH