Fotografie /

Interieurfotografie

Home is where the heart is

Zit je in de woonbranche? Dan weet je hoe inspirerend een mooie inrichting kan zijn. Of het nu gaat om een stijlvolle inrichting, een mooi pand of een mooi product ín een mooi pand, MUPH legt deze persoonlijke sfeer vast! Van basic tot compleet gestylde inrichting, we denken graag met de juiste sfeer mee. Ook met een woonstyling kunnen wij je helpen met onze "vrienden van MUPH".
Zakelijk portret Zakelijk portret Zakelijk portret
Interieurfotografie
vanaf € 295,00 *

Ben je trots op je interieurproject, inrichting of woningstyling, laat dit dan aan je klanten zien. We zijn altijd bezig met lichtinvallen, hebben oog voor details en zicht op lijnen. Daarmee brengen wij de sfeer over op jouw klanten, of het nu gaat om een mooi overzicht of een klein detail. Ontbreekt de juiste sfeer nog? Dan denken we graag met je mee over jouw unieke presentatie, want MUPH verzorgt ook interieurstyling. De mogelijkheden hiervoor zijn groot, dus informeer gerust wat we voor jou kunnen betekenen en maak je foto's compleet!

MUPH Branding Photography werkt met een uurtarief van € 125,00 voor fotografie. Daarnaast rekenen we een prijs per foto voor de professionele beeldbewerking die zorgt voor de puntjes op de ï. Voor deze prijs worden alle beelden standaard copyrightvrij en in hoge kwaliteit via wetransfer aangeleverd. Hoe meer foto's je afneemt, hoe goedkoper de prijs per foto in verhouding wordt. Hierdoor wordt het nog aantrekkelijker om interieurfotografie te combineren met bijvoorbeeld een zakelijk portret.

  • 1 - 5 foto's € 26,00 per foto
  • 6 - 10 foto's € 24,00 per foto
  • 11 - 20 foto's € 22,00 per foto
  • 20 + prijs op maat 
  • Reiskosten € 0,19 p.km. vanaf Nijmegen

* Prijzen zijn exclusief BTW. De prijs is gebaseerd op 1 uur en een gedeelte van het 2e uur fotografie, met 5 beelden. Dit is een gemiddelde prijs voor een kleine interieur reportage. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor jouw wensen.

Bekijk Portfolio

meer MUPH