Fotografie /

Google business view

Laat je bedrijf zien!

Geef jouw klanten de offline beleving maar dan online. Als je zoekt naar een bedrijf ga je toch altijd even 'googlen'. Als je klant dan als eerst resultaat je bedrijfsinformatie ziet met een virtuele tour van je bedrijf dan geeft dat vertrouwen en herkenbaarheid. Niet alleen kan hij zien hoe je pand eruit ziet maar ook hoe mooi je bedrijf van binnen is!
Zakelijk portret Zakelijk portret Zakelijk portret
Google Business View
vanaf € 295,00 * 

Verbeter de zichtbaarheid van je bedrijf in Google door een 360 graden virtuele rondleiding in jouw bedrijf en / of showroom. In plaats van dat jouw klant in Google Streetview voor je deur stopt kan hij nu ook bij je naar binnen. Deze service is eenvoudig, snel en betaalbaar. Omdat deze service ook aan te sluiten is op Google Streetview wordt deze Business View in een keer één mooie marketing tool. Laat je sportschool, showroom, restaurant, winkel, schoonheidssalon etc van binnen zien en geef je klant online al je offline beleving! Natuurlijk is de 360-graden tour ook op je website te plaatsen en kun je deze linken in je handtekening. Laat je Google Business View in bijvoorbeeld je website bouwen zoals Bureau Vet dat heeft gedaan en laat hem zien in Google Maps.

Voor de 360 graden tour van Google rekenen we vaste prijzen. Deze zijn afhankelijk van de grootte van jouw bedrijf. Na het fotograferen van de tour worden er ook foto's gemaakt voor de Google Places pagina. Dit zijn vaste onderwerpen die in beeld gebracht dienen te worden. Zoals het logo, openingstijden, menukaart etc. Mocht je de Google Business View Tour willen combineren met een bedrijfsreportage, reclamefotografie of interieurfotografie van minimaal 5 beelden dan krijg je op de Google Business View Tour een korting van 5%.

Wil jij ook een Google Business View tour van je bedrijf? Bekijk dan hieronder de mogelijkheden. Heb je nog vragen of onduidelijkheden, neem dan gerust contact met ons op.


Klein bedrijf heeft aan een tour van maximaal 25 meter voldoende, dat betekend 5 tot max 10 panorama fotoplekken. Bij deze reportage zitten maximaal 10 informatieve Google Places beelden. Denk aan een klein restaurant, café, kledingzaak, klein kantoor etc.

Midden bedrijf heeft aan een tour van maximaal 50 meter voldoende, dat betekend 10 tot max 18 panorama fotoplekken. Bij deze reportage zitten maximaal 14 informatieve Google Places beelden. Denk aan een gemiddeld kantoor, sportschool, restaurant etc.

Groot bedrijf
van meer dan 50 meter, denk aan grote sportscholen, bioscopen, hotels etc, begint bij een prijs vanaf € 995,00. Bij deze reportage zitten minimaal 15 informatieve Google Places beelden. De precieze prijs zal op locatie bekeken moeten worden.

  • Klein bedrijf € 295,00
  • Midden bedrijf € 595,00
  • Groot bedrijf vanaf € 995,00

  • Reiskosten € 0,19 p.km. vanaf Nijmegen
  • Combineer je de tour met een reportage van 5 of meer beelden en ontvang 5% korting op je Google Business View tour.

 * Prijzen zijn exclusief BTW, reis en eventuele parkeerkosten. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor jouw wensen.  

Bekijk Portfolio

meer MUPH