Fotografie /

Bedrijfsreportage

Show your business

Droom je van een mooi gevulde brochure, website of social media? Wil je jouw bedrijf een professioneel gezicht geven? Dan is een bedrijfsreportage iets voor jou! Maak een persoonlijke beeldbank gevuld met zakelijke portretten, sfeerbeelden van jullie werkzaamheden en je mooie interieur. Jouw boodschap in alle uitingen zichtbaar.
Zakelijk portret Zakelijk portret Zakelijk portret
Bedrijfsreportage
vanaf € 450,00 *

Laat zien wat je als bedrijf te bieden hebt. Ben je bezig met een nieuwe website, brochure of jaarverslag en wil je dit met beelden versterken? Dan doen wij dit met een sfeervolle bedrijfsreportage. Denk aan een foto van het pand, portret, je werknemers, producten, mensen in actie en eigenlijk alles wat jouw klanten van jouw bedrijf willen zien. We denken graag met je mee over hoe we bepaalde onderwerpen in beeld willen brengen, zodat ze jouw verhaal gaan vertellen. Meestal spelen deze bedrijfsreportages zich af bij jou op de werkvloer, maar het is ook mogelijk op een andere locatie of in mijn studio. De mogelijkheden zijn groot, dus informeer gerust wat we voor je kunnen betekenen. 

Investeer in jouw imago met bedrijfsfotografie 

MUPH Branding Photography werkt met een uurtarief van € 125,00 voor fotografie. Daarnaast rekenen we een prijs per foto voor de professionele beeldbewerking die zorgt voor de puntjes op de ï. Voor deze prijs worden alle beelden standaard copyrightvrij en in hoge kwaliteit via wetransfer aangeleverd. Hoe meer foto's je afneemt, hoe goedkoper de prijs per foto in verhouding wordt. Hierdoor wordt het nog aantrekkelijker om een bedrijfsreportage te combineren met bijvoorbeeld zakelijk portretten.

  • 1 - 5 foto's € 30,00 per foto
  • 6 - 10 foto's € 28,00 per foto
  • 11 - 20 foto's € 26,50 per foto
  • 20 + prijs op maat
  • Reiskosten € 0,19 p.km. vanaf Nijmegen 
  • Make-up & Haarstyling € 125,00 p.p. (ex. reiskosten make-up artist € 0,19 p.km. + € 35,00 bij meer dan 100 km)
  • Make-up & Haarstyling 1 dagdeel € 200,00 (ex. reiskosten make-up artist € 0,19 p.km. + € 35,00 bij meer dan 100 km)
  • Make-up & Haarstyling 2 dagdelen € 375,00 (ex. reiskosten make-up artist € 0,19 p.km. + € 35,00 bij meer dan 100 km)
  • Styling voor meerdere kledingsets of mensen is mogelijk, neem contact op voor de mogelijkheden en prijzen

 

Ik denk graag met je mee tijdens een vrijblijvend en gratis branding gesprek. Tijdens dit gesprek geef ik je advies over hoe je de fotografie voor jouw merk neer zou kunnen zetten zodat jouw doelgroep zich maximaal aangesproken voelt. 

JA, ik wil een gratis branding gesprek aanvragen!

 

* Prijzen zijn exclusief BTW. De vanaf prijs is gebaseerd op 2,5 uur fotografie en 5 beelden. Dit is voor een kleine bedrijfsreportage een gemiddelde prijs. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor jouw wensen.

BewarenBewaren

meer MUPH