Over MUPH /

Vrienden van MUPH

Voor het complete plaatje

Graag helpen we je verder en daarom heeft MUPH Make-up & Photography "vrienden van MUPH" in het leven geroepen. Want beelden worden vaak gebruikt voor bijvoorbeeld een website of flyer, maar is daar al een ontwerp voor? Of is de website wel een keer aan een vervanging toe? Dan helpen wij je graag verder.
 • Vrienden van MUPH
  Vrienden van MUPH
  Samen bereik je meer
  Mag ik je hieronder voorstellen aan de vrienden van MUPH. Vijf ondernemers met een passie voor hun vak. Elk met een eigen specialisme en daardoor expert in wat ze doen. Want naast fotografie is er natuurlijk nog veel meer wat wij kunnen doen voor de juiste uitstraling van jouw bedrijf. Daarom heb ik een team om me heen verzameld met harde werkers die een meerwaarde voor je kunnen zijn. En omdat zij vrienden van MUPH zijn geven ze ter kennismaking ook nog eens een korting. Lees hieronder hun verhaal.

  Ook vriend van MUPH worden?
 • Website, Marketing & Design
  Bureau VET
  Erik Verpoort | Websites, Online Marketing & Design
  Bureau VET staat voor online succes. Wij hebben een team van professionals die expert zijn in online marketing, branding,  website ontwikkeling en design. Alle vakgebieden die nodig zijn om het maximale uit je online strategie te halen. Bureau Vet gelooft dat een bedrijf door middel van fotografie het verschil kan maken op hun website en daarom werken wij uitsluitend samen met MUPH Make-Up & Photography. Zij leveren de foto’s die nodig zijn om online succes te garanderen!

  Gratis Google Startpakket bij een nieuwe website
 • Make-up & Hair Artist
  Marlou Mattijssen
  Marlou Mattijssen | Make-up & Hair Artist
  Mijn passie is om bij mensen een prachtige look te creëren doormiddel van make-up en haarstyling. Dit doe ik met veel creativiteit en professionaliteit voor bedrijven, particulieren en modellen. Ik ben een jonge en enthousiaste make-up and hair artist, vol inspiratie! Wil je me boeken? Bekijk dan eens mijn website.


  Op de eerste factuur 10% korting
 • Marketing & Sales
  SY(N)C
  Marjolijn Desmet | Marketing, Sales & Customer Relations
  SY(N)C is een jong en eigentijds advieskantoor in marketing, sales en customer relations. SY(N)C helpt je om (nieuwe) kansen te zien én te grijpen. De focus ligt op de MKB-ondernemers in detailhandel, horeca en (zakelijke) dienstverlening die in willen spelen op de snel veranderende markt en hun servicelevel willen verhogen. We bieden energieke advisering en ondersteuning waarin we commercieel denken. Onze werkwijze is inlevend, origineel, direct uitvoerbaar en gericht op de totaalbeleving.

  Op de eerste factuur 10% korting
 • Tekstschrijver
  LandJeTekst
  Jolanda Damsma | Tekstschrijver
  LandJeTekst houdt zich bezig met de inhoud van je website. Is je website zo ingericht zodat de website echt voor je werkt? Hoe is de gebruiksvriendelijkheid? Wat zijn je doelen en hoe stimuleer je conversie. Een goede website is een samenwerking van techniek, vormgeving en inhoud. Tekst is een belangrijk middel om je doelen te bereiken. Jolanda schrijft effectieve SEO vriendelijke webteksten. LandJeTekst werkt met professionals samen om voor jou een perfecte website te maken waar je zelf mee uit de voeten kunt.

  Op de eerste factuur 10% korting
 • Grafisch vormgever
  8 Maatjes
  Patricia Ruis | Grafisch vormgever
  Samen met de opdrachtgever concepten bedenken, grafische ontwerpen maken en mooie producten realiseren. Dat is mijn passie! Ik maak ontwerpen voor o.a. boeken, magazines en huisstijlen. Ben je nieuwsgierig naar wat ik zoal gemaakt heb? Neem dan een kijkje op mijn website: www.8maatjes.nl of bel voor een persoonlijke afspraak.

  Op de eerste factuur 10% korting

meer MUPH